Kanser hastalarının ömrü uzatılacak   Konuyu açan: Takipci   İlk Mesaj: 01-30-2013 (19:15)   Son Mesaj: 01-30-2013 (19:15)    Cevap: 0    Gösterim: 412  

    01-30-2013

    Kanser hastalarının ömrü uzatılacak

    Kanser hastalarının ömrü uzatılacak
    Kanser hastalarının ömrü uzatılacak

    Daily Mail gazetesinin haberine göre bilim insanları yepyeni kanser tedavisini geliştirme imkanını veren radikal yöntemi keşfetmeye yaklaştılar. Bunun sayesinde hastaların yaşam süresi önemli ölçüde uzatılmış olabilecek.

    Daily Mail gazetesinin haberine göre bilim insanları yepyeni kanser tedavisini geliştirme imkanını veren radikal yöntemi keşfetmeye yaklaştılar. Bunun sayesinde hastaların yaşam süresi önemli ölçüde uzatılmış olabilecek. Araştırmacılar, beş-on yıl sonra her hastanın kanser hücrelerinin DNA'sını deşifre etmeyi başarıp şahsa göre tedavi yöntemini uygulayabileceklerini tahmin ediyorlar. Beklendiği gibi, bu yıl Londra'da başlanacak çalışmalar sonucunda tanılama, gözleme ve tedavi alanında radikal ve etkili yöntemler geliştirilmiş olacak.

    Bu projeyi gerçekleştiren Kanser Araştırma Enstitüsü Başkanı Alan Ashworth, ‘kanser hastaları genellikle yaşlı insanlardır ve üzerinde çalıştığımız DNA haritalama yöntemi sayesinde biz ömrünü uzatabileceğiz. Kanser ölüm fermanı olmaktan çıkıp kontrol edilebilir bir hastalık haline getirilmiş olacak' dedi.

    Kaynak: Rusya'nın Sesi





    Kanser hastalarının ömrü uzatılacak Yorumları