Arkadaslar forumumuzu actik ve hala eksikleri mevcut ve ben eksikleri görüyorum. Her gün kalan tüm arta zamanimda eksikleri tamamliyorum fakat gördügüm forumda canlilik yok.

Biliyorsunuz ki 6 ay kapali kalan sitemizi cok kisi unuttu. google dahi bizi listeden cikartmisti. Google a yazdigim mail sonucu bundan 3 gün önce olmasi gerekiyor cevap geldi. Sitemizi yeniden eski konumuna oturttuklarini fakat bu durumun arama motoruna hemen yansiyamayacagini onun icin sabirli olmamiz gerektigini ve bu sürecte özgün paylasimlara devam etmemiz gerektigini yazmislar. Bu mail in aciklamasini sizlere yapayim.

Sitemizi güncel olan ve güncel devam eden sitelerde tanitmaliyiz ya da konulari acip konu linki olarak forumumuzdaki KISMI göstermeliyiz. Arkadaslarimizi davet etmeliyiz fakat en önemli KISIM güzel paylasimlar yapmaliyiz.

Güzel paylasimlardan kasit, kendi düsüncelerimizin oldugu ya da farkli yerlerden alinti yapiyorsak kendi düsüncemizide katmamiz gerektigi anlamini tasimaktadir. Bu forum durdugu yerde büyümez, gelismez. Güzel, yararli, istikrarli acilan konularla yürür. Actiginiz konulari daha okunur birsekilde yapmak istiyorsaniz ilk önce basliklariniza dikkat etmelisiniz. Basliklariniz biraz siradisi olmali ( abarti degil). Aranabilir olmali. Örnegin sözlügümüz garip duruyor. Sözlük girislerimizi cogaltabiliriz. Internette gecirdigimiz vakitte yararli buldugumuz paylasimlari burada paylasabiliriz. Günlük hayatta gördügümüz, okudugumuz seyleri burada paylasabiliriz. Bugün yine ilk günkü gibi emek vermeliyiz ki eski konumuna oturtabilelim.

Hepimiz cok güzel yazilari özledik, farkindayim. Fakat burda acilacak her konu görünürlülügü ve tesviki arttiracaktir. Bu enerji dönüsümlü ilerleyecektir. Her kisi günde sadece 10 kendi fikriyati dahil konu acsa ve bunu 10 üye yapsa, 1 ay sonra ki durum bugünkünden kat kat farkli olacak. Biraz hareketlenin sadece, burasi forum ve burda herseyi paylasabileceginiz kategoriler mevcut ve günlük hayatlari örnek alin ve düsünün. Paylasilacak cok sey var. Okuyucu olmak basittir fakat yazar olmak zordur. Bu zorlugu da hepberaber asalim istiyorum...