Yok hakikaten banami isabet etti yoksa böylemi diye sorayim dedim
Buyrun link
http://www.muhakeme.net/arcade.php?&...play&gameid=40
Arkadaslar bu asagida verdigim linkteki sitemizdeki oyunlardan birisi ama ugrasiyorum oyun hatali tabi benim düsündügüm kadariyla 100 ü gecemiyorum ama rekoru yapan alper kardesimizde cevap verirse nasil yaptigini belki oyun ...

yani bir başka deyişle çubuğun gövdesi kıemızı karelere değse de bir şey olmuyor. Uç noktası değmesin yeter...

Konu alper tarafından (06-19-2008 Saat 01:57 ) değiştirilmiştir.

Breakout:(kötü oyun) İsteyenin istediği zaman birinci olabileceği sabır isteyen oyunlar arasında
CastleDefenderSte:(kötü oyun)bilgisayarı iyi olan kazanır
couriercombat:(bozuk) skor 0 olarak gönderiyor
CyborgStronghold:(kötü oyun)oyun sık sık takılıyor ama yine de 1.lik için uğraşılabilir
DestroyAllHumansSte:(bozuk) Bekledikçe puan artıyor. Açın oyunu 2 saat sonra gelin bitirin 1. olun
differencesSte: (adab-ı muaşerete aykırı)Çok sevdiğim bir oyun fakat gelin görün ki çıplaklık rahatsız edici boyutta...
DynastyStreetSsm:(bozuk) skor gönderilmiyor (listede bu oyundan iki tane var)
FingerFrenzySte:(bozuk)Zaman geçtikçe puan artıyor. Yani bunda da açın oyunu 2 saat sonra gelip oyunu bitirin 1. olun...
fireman :(bozuk)skor gönderilmiyor
flamoutsm :(bozuk)skor gönderilmiyor
GordysLunchSte :(kötü oyun) Oldukça kötü bir oyun fakat birincilik sayısını arttırmak isteyenler sabırla oyanarsa isediği zaman 1. olabilir.
GolfMaster3DSte :(bozuk)oynamadım ama skor olmadığına göre gönderilmiyor
heli3sm :(bozuk) oyun fena değil ama skor gönderilmiyor
hungabasicsm :(bozuk)oyunun cinsi güzel ama şekli berbat. Ayrıca skor gönderilmiyor
hell:(kötü oyun)oyunun adı kötü kendi kötü, sabır ile de herkes birinci olabilir...
icecreamkfsm : (kötü oyun)sabır ile 1. olunabilecek özelliksiz kötü ve sıkıcı bir oyun
ikpsm :(bozuk) skor gönderilmiyor
Simon: (kötü oyun) kalem kağıt ve biraz uğraş ile 1. olunabilir.
Tavla :(bozuk)skor gönderilmiyor
stinkyissuesSte: oyun hem sinir bozucu (yanınca çok pis bağırıyor) hem de hayvanın silahı iğrenç 
Konu alper tarafından (06-20-2008 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.

Konu alper tarafından (06-20-2008 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.

Konu alper tarafından (06-20-2008 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir.
| Uyarı Mesajı | |
| Cancel Changes | |
| |