Google'ın 23 Nisan özel logosu

kerim sana 1 sayfa yazı bak. uzun uzun izah edebilrim düşündüklerimi. yetmiyor bi klavye ifadeye önce dünyada 2 sistem var. HAK ve BATIL. bunu bil. Batılın temsilcileri, ne olursa olsun ...



  1. Alt 04-23-2008, 14:31 #11
    mhmt Mesajlar: 904
    Blog Başlıkları: 3
    kerim sana 1 sayfa yazı bak. uzun uzun izah edebilrim düşündüklerimi. yetmiyor bi klavye ifadeye

    önce dünyada 2 sistem var. HAK ve BATIL. bunu bil.
    Batılın temsilcileri, ne olursa olsun bi şekilde, direk olmasa bile dolaylı olarak HAK ka zarar verirler.

    Türkiye, dış ülkelerden aldığı sermaye ile ayakta duruyor demişsin. doğru. e zaten bunu kimse inkar etmiyor. burda önmeli olan şu. bu sermayeye bağlı kalmaya devam mı edeceğiz yoksa bitirecekmiyiz. bak sana tuhaf gelebilir ben bu yüzden Milli Görüşçüyüm. bağımsız olsun ekonomimiz, herşeyimiz dediğim için. bu nasıl olacak dersen, şimdi ki dünya sistemine alternatif bi sistem çıkarabilmekle olur.

    paramız ABD ye gitmiyor aslında, siyonizme gidiyor. bu da küçük bi ayrıntı.

    Bu alışkanlık değil. neden dersen, bak. dünyada iş yapacaksın. belli kuruluşlara üye olmak zorundasın. mesela, her hacca gidenin parasının %9'luk kısmı siyonist hava şirketine gider. neden? çünkü bindiği uçak havalanabilmek için oraya üye olmak zorundadır. bunun gibi.

    eğer olayı büyütürsek, bunların kişi yani birey meselesi olmadığını anlarız. bunlar sistem işidir. bu yanlışları düzeltmek için, bu BAĞIMLILIĞI kaldırmak için bugünkü dünya sistemini değiştirmek lazım. işte, burda birey tek başına değiştiremez. ama ne yapar, değiştirecek teşkilat için çalışır.

    Bu halde, paramızı vermeyelim diyipte, hiç bi şey yapmayanın hali ne oluyor? biraz samimiyetsizlik değil mi? değişsin istiyorsan, çalışman lazım. bunun içinde,
    bireysel olarak aldıklarımız mesela, kola vs. bunları almak zorunda değiliz. bunları almayız. çünkü geliri siyonizme gidiyor diye. e burda gücü yetiyor bak kişinin. demekki ayrımı iyi yapmak lazım.AMA iş büyüdüğü zaman yani, bireysellikten çıktığı zaman iş değişiyor. Sistem meselesi oluyor.

    kişi ve sistemleri farkını bilmek lazım.yoksa karışıyor.
    bu alışkanlık değil, tembellik kerim. çünkü, insan almamak lazım diyipte yan geliyorsa biraz kontrol etmesi lazım kendini. alma tamam. ama kola ile bitmiyor ki. dediğin zaman da, e ne yapalım der. işte burda zaten, tüm bu sistemi değiştirelim demek lazım. ya da değiştirelim diyenlerle bir olmak.
    peygamber efendimiz zamanına gelince, alış veriş her zaman olmuş. mesele alış veriş değil zaten. mesele Bağımlılık. neden dışa bağımlı oluyor? kendimiz de üretelim. ticarette sorun yok. sorun herşeyi ithal eder konuma düşmekte. Üretememekte. buda bizi güçsüzleştirir.

    inşaAllah düşündüklerimi anlatabilmişimdir kardeşim. bende çıkacağım da, bi bakıyım diyorum foruma, sende o arada yazmış oluyorsun. yazma yahu. mayıs'ın 5ine kadar yazma ders çalıştırmayacaksın sen..

    selametle..

  2. Alt 04-23-2008, 14:47 #12
    Ziyaretci
    c0LD Mesajlar: n/a
    konu rant veya global pazar olduğunda kastedilen yahudi kökenli şirketler her zaman ulusal pazarlara hakim olmuştur..en küçük örnek ülker grubu babadan oğul döneminde şirketin bi kısmı malum şahıslara satılmıştır..hadi onuda boşverin ırak dağıtımı barzaniye verilmiştir..o zaman buradanda şu kanı cıkar mehmetciğe atılan her mermide ülkerin kanı var yemeyelim içmeyelim..herkes kendi düşüncesinden bir pay cıkarıyo ama bi şekilde gene bulaşmak zorundayız..olmasa iyi olurdu ama ben yapmam etmem diyenler özellikle her gün alışveriş yaptıkları poşete baksınlar..kurumların kime veya hangi dine ait olduklarını nereden biliyolar..

    kısaca soğuk içiniz selametle

    alptraum bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.