Taylandlı Budist Pitonla Evlendi(Çok İlginç)

Taylandlı budist pitonla evlendi Bir falcının falında görmesi ve karşısına çıkacak olan ilk yılanla evlenmesi gerektiğini söylemesi üzerine, tarlada çalışırken müstakbel eşine rastlayan genç vakit kaybetmeden onu evine getirerek dünya ...


  1. Alt 04-19-2008, 22:31 #1
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Taylandlı budist pitonla evlendi
    Bir falcının falında görmesi ve karşısına çıkacak olan ilk yılanla evlenmesi gerektiğini söylemesi üzerine, tarlada çalışırken müstakbel eşine rastlayan genç vakit kaybetmeden onu evine getirerek dünya evine girdi.

    653 yıl önceki karısıymış

    Reankarnasyonu kabul eden Budist inancına sahip Taylandlılardan biri olan Sathian , 653 yıl önceki karısının yılan olarak tekrar karşısına çıktığına inanıyor.

    "Herkes falcıya çok inanıyor"

    35 yaşındaki köylü damat Sathian Khenkrukrung ,”Ben şimdiye kadar hep bekar yaşadım. Bir gün yakınlarda yaşayan bir falcıya gittim. Herkes ona çok inanıyordu. Ben de gittim ve hayatım hakkında bana bilgi vermesini istedim. O da bana çok yakında bir yılan göreceğimi ve o yılanla evlenmem gerektiğini söyledi. Karşıma çıkacak olan bu yılanın benim 653 yıl önceki hayatımda karım olduğunu söyledi ”dedi.

    "Tarlada çalışırken eşimi gördüm ve zaman kaybetmeden evlendim"

    Tarlada çalışırken eşiyle nasıl tanıştığını anlatan genç damat,”Bir gün bizim tarlada kız kardeşimle birlikte çalışıyorduk. Karşımda bir yılan gördüm. Çok farklıydı. Bir piton yılanıydı, renkleri farklıydı normal pitonlar gibi değildi. Kendini hemen belli ediyordu. Çok etkilendim ve aklıma falcının sözleri geldi. Müstakbel eşimle karşıyaydım ve zaman kaybetmeden onu alıp eve getirdim. Artık o benim için çok özeldi, bana görünmüştü çünkü, kendini fark ettirdi. Onunla hemen evlenmeye karar verdim ve kısa bir süre sonra geleneksel törenler dünya evine girdik. Düğünümüze bir çok insan katıldı ve beni yaptığım davranıştan dolayı herkes takdir ettiğini söyledi ve tebrik etti" şeklinde konuştu.

    "Eşim çok kıskanç, ben ona sadığım o da bana"

    Evliliğin ilerleyen zamanlarında onun 653 yıl önceki karısı olduğuna tamamen inandığını dile getiren genç, eşinin çok kıskanç olduğunu belirterek "Benim yakınlarıma bir kadın geldiği zaman çok saldırganlaşıyor. Çok kıskanç yani. Dişilere tahammül edemiyor. Beni çok kıskanıyor ve ben de onun bana karşı sadık olduğuna inanıyorum. Bazen ona banyo yaptırıyorum ve o zaman çok seviniyor. Sıcakta biraz serinlemek ona iyi geliyor. Bu yılanla evlendim için çok mutluyum ve kesinlikle pişman değilim" ifadelerini kullandı.

    Köyde "bu gelin kaçıyor" söylentisi

    Öte yandan yılanın sık sık eşini terk ederek ortadan kaybolduğu edinilen bilgiler arasında. Yılanla evlenen adamın evi her gün bu manzarayı görmeye gelen insanlarla dolup taşarken , gelen ziyaretçiler çoğu zaman boş kafesi izlemekle yetiniyor çünkü gelin sık sık evi terk ediyor.

    Budizm ve reankarnasyon

    Budizm’de genel olarak Reankarnasyon inancı vardır yani öldükten sonra tekrar dirilişe inanılır. Bu inanca göre hayatta bağış yapmak, iyi geçinmek, başkalarına üzmemek, hırsızlık yamamak gibi olgular vardır ve normal bir Budist bunları yapmak zorundadır. Aksi halde reankarnasyon inancına göre bir sonraki hayatta dünyaya başka bir mahlukat olarak gelmek mümkün olabiliyor.

  2. Alt 04-19-2008, 23:12 #2
    kipchak Mesajlar: 1.658
    Blog Başlıkları: 506
    Alıntı:
    "Eşim çok kıskanç, ben ona sadığım o da bana"

    Hay Allah akıl fikir versin ne diyim yaaa

  3. Alt 04-19-2008, 23:16 #3
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Ne yaparınız,islamiyet insanı maskaralıktanda korur ama bi haber oluncada böyle olunur...

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.