mükemmel bir Kur'an programi

açıkçası sitenize ilk girişimde biraz zorlandım sayfa hata verdi bende proxy ile giriş yapayım dedim ve giriş yaptım lakin biraz beklemeden sonra böyle bir uyarı verdi hiç problem değil siteniz ...



  1. Alt 12-13-2008, 01:33 #11
    kaan21 Mesajlar: 6
    açıkçası sitenize ilk girişimde biraz zorlandım sayfa hata verdi bende proxy ile giriş yapayım dedim ve giriş yaptım lakin biraz beklemeden sonra böyle bir uyarı verdi hiç problem değil siteniz çok güzelmiş tebrikler furkan ile ilgili meseleyi bilirsiniz inşallah ondan biraz şöpheli baktım konuya çünkü bu zamanda türkiyedeki alim ve hocalar bile amerikan ve israil tarafından aramıza sokulmuş ve bize yanlış bilgiler vermekte tabiki bu söz bütün alimler için geçerli değil.şunuda belirtmek isterim aralarından birinin şöyle bir itirafta bulunduğunu duydum USA büyük bir savaşa hazırlanıyo ve yakın bir zamanda türkiyeye saldırıda bulunacağını ve türkiyedeki alim ve hocaların % 60'nın onların adamları olduğunu belirtmiş ,türkiyenin tek bir kuvveti var oda inancı Allaha inancı işte bununla saldırıyorlar önce inançlarını köredip birbirlerine düşman ettiriyorlar sonrası malum zaten.. Dikkatli olmak lazım Allah cümle müslüman kardeşlerime Kuvvetli bir iman nasip eylesin Esselamün aleyküm aslında paylaşmak istediğim okadar bilgi varki:((...

  2. Alt 12-13-2008, 01:40 #12
    kaan21 Mesajlar: 6
    Silmeye gerek yoktu! Neyse Allahın selam ve rahmeti bereket ve mağfireti bütün müslüman kardeşlerimin östünde olsun.

  3. Alt 12-13-2008, 01:40 #13
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    600 YILLIK osmanli yikildi. Hükümranlik bitti. Peki biz inaniyorsak sayet, bu insanlarinda oyunlari son bulmayacak mi?
    Bush kalksin Kuran yazsin ya da onun yazdigini söyleyen insanlar ortaya ciksin ne olacakki. Biz resimdeki yilandan korkmuyoruz aslinda korkumuz yilandanda degil. imandan korkumuz var. Süphelerimiz hep kendimizde eger öyle olmasaydi bugün ayette Allah c.c. nun bu insanlarinin oyununu bozacagi garantisi ile hem rahatlar hemde bire bin calisarak tam ümitkar olmazmiydik. Ilk önce kendimiz düzelecegiz ve ilk kendimizden emin olacagiz iste ondan sonrasinda tüm dünya dinsizlesse bir sen kalsan yinede korkmazsin. Cünkü sen imanli birisin.

    Yazacaklarinizi paylasin ve bu arada hosgeldiniz. Konusulacak cok mevzu var muhabbetimiz derin olsun lakin Muhabbet fedaisi olmasaydik burada hizmet etmezdik.

  4. Alt 12-13-2008, 01:46 #14
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    kaan21´isimli üyeden Alıntı
    Silmeye gerek yoktu! Neyse Allahın selam ve rahmeti bereket ve mağfireti bütün müslüman kardeşlerimin östünde olsun.


    Birsey silinmedi

  5. Alt 12-13-2008, 01:49 #15
    kaan21 Mesajlar: 6
    benim korkum yanlızca Rabbimedir Elhamdulillah Rabbim razı olsun anlayışınız için isternetteki müslüman kardeşlerimizi de uyarabiliriz aslında bilmeyen cahil okadar insanımız varki onların elinden tutmak onların hepsiyle paylaşmak isterim ve burda olsun reelde olsun hertürlü imkan dahilimde elimde geleni yapıyorum inşallah elele vermek gibisi yoktur benim için bir vesile dünyadaki en büyük hazineden daha kıymetlidir. vesile peşindeyim ben inşallah Allah sizlerede nice hayırlı vesileler nasip eylesin.bu arada msjımı sildiniz sandım benim nete bir problem var galiba hakkınızıda helal edin inşallah esselamün aleyküm.

  6. Alt 12-13-2008, 01:58 #16
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Bizim sayfamizda alenen etik olarak ahlaksiz kabul edilebilecek küfürler silinir sadece. Her türlü görüse aciktir sitemiz. Gördügüm kadariyla internetteki forum sayfalarinada cok asina degilsiniz. Cok fazla degil az bir gezinme dahilinde, forum kullanmayi cok rahat ve hizli bir sekilde ögreneceksinizdir. Ben reelde karsilasmadigim farkliliklara burada -sanal alemde- muhatap olur oldum. Baski insanlari tetikledi aslinda ve bu tetikleme böyle kendi nefsi ile basbasa kaldiginda ahlaksal tüm kurallarin cignenebilecegi internet ortaminda aciga cikti. Cesitlilik oldugunu farkettim. Bu yüzden, buradaki diyaloglar cok cok farklidir sizi temin ederim.

    kaan21 bunu beğendi.
  7. Alt 12-13-2008, 02:13 #17
    kaan21 Mesajlar: 6
    işte bunun için. nefsleriyle başbaşa kalanlara rastladığımda onları rabbimin yoluna dünmeleri için iknam hep başarılı olmuştur Allahu ekber.

  8. Alt 05-10-2009, 18:16 #18
    mehmetsabir Mesajlar: 1
    Kur!an programını nasıl indirebilirim
    teşekkür ederim

  9. Alt 05-29-2009, 16:04 #19
    kozalak101 Mesajlar: 1
    Arkadaşlar ;
    Bu tür faydalı programları yapmak için , hangi programları kullanmak lazım acaba?.

    Mesela Hasenat diye bir program var.Onun yapımında kullanılan programı çok merak ediyorum.
    Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.