Öğretmen Evi Üyelik Müracaat Formu

http://www33.websamba.com/kizilca/do...ik_fo rmu.doc...


  1. Alt 04-28-2008, 17:44 #2
    serkaan001 Mesajlar: 269
    öğretmenevi Kartına Sahip Olduktan Sonra Senelik Bandrolünü Alıyorsunuz.aylık 1 Ytl'den Senelik 12 Ytl Yatırıyorsunuz.üye Kartınız Olmazsa Eğer Aradaki ücret Fazla Bişey Değildir. Ben Doğu Anadolu Bölgesinde Görev Yaptığım Için Pek Fark Etmiyor. Ancak Türkiyenin Deniz Kenarı Turistik Yerlerdeki öğretmenevlerinde Kalabilmek Için önceden Rezervasyon Yaptırmanız Gerekiyor.acı Bir Durum.

  2. Alt 04-28-2008, 19:29 #3
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Kesinlikle hocam. Ben ankaradaki ögretmenevini gördüm ve ziyaret ettim cokda hosuma gitmisti ama o lükslügün dogu sehirlerinde olmadiginida ögretmen arkadaslarimdan ögrendim.Demekki fark olmali bir de dogu da ögretmen sayisi cok fazla degil batiya oranla

  3. Alt 04-28-2008, 20:26 #4
    serkaan001 Mesajlar: 269
    Batıdaki öğretmenevleri Daha çok Personel Dışı Kişiler Tarafından Daha Ekonomik Olduğu Için Tercih Ediliyor.ama Doğudaki öğretmenevleri Ihtiyaçtan ötürü öğretmenler Tarafından Tercih Ediliyor. Ben Mesela Doğu Anadolu Bölgesinin En Doğusunda ığdır'da Görev Yapmaktayım. ığdır Dediysem Merkez Değil Tabiiki. Ilçesinin Köyünde. Buradaki öğretmen Arkadaşlar (ben De Bekar Hayatımda Olduğu Gibi) ığdıra Gittiğimizde öğretmenevinde Kalıyorduk.nedeni Ise Sıcak Suda Banyo Yapmak Amacıyla.sonuçta Köylerde Istediğin Lükse Sahip Değilsin.yeri Geliyor Ayda 1 Gidebiliyorsun Merkeze.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.