Haluk levent'in ibretlik öyküsü

Levent'in ibretlik öyküsü! Haluk Levent... Zirvenin en tepesine çıktı ama bugün borç batağı içinde... Levent tüm samimiyetiyle ibretlik öyküsünü anlattı. İşte ayrıntılar; İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda dolandırıcılık suçlaması ile gözaltına ...


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen 3rd eng

  1. Alt 07-16-2009, 18:27 #1
    3rd eng Mesajlar: 675
    Levent'in ibretlik öyküsü!

    Haluk Levent... Zirvenin en tepesine çıktı ama bugün borç batağı içinde... Levent tüm samimiyetiyle ibretlik öyküsünü anlattı. İşte ayrıntılar;

    İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda dolandırıcılık suçlaması ile gözaltına alınan Haluk Levent, Kadir Çelik'in hazırlayıp sunduğu Objektif programına konuk oldu. Haluk Levent'in anlattıkları tam ibretlik bir öyküydü. Zirveden düşüşe geçişini tüm samiyetiyle itiraf etti.

    Tefecilere ve alacaklılara olan borçları yüzünden zor günler geçiren Haluk Levent, program sırasında borçlarının arkasında olduğunu fakat alacaklılarla uzlaşıp alacak tutarlarında indirime gidilmesi şartı ile borçlarını ödeyebileceğini söyledi. Haberturk'ten İbrahim Şahin'in haberine göre; program öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Levent, şöyle konuştu:

    DOLANDIRICI OLARAK ANILMAM ÇOK YANLIŞ

    "Bir yere kaçmıyorum, sadece iş hayatım ile müzik hayatımın ayrı tutulmasını istiyorum. Borç batağına şarkıcı olmadan önce batmıştım. İş adamı Haluk Levent iken batık bir durumda müzik yapmaya başladım. Kazandığım paralarla borçlarımı ödeyip batmadığımı herkese göstereceğim. Medyada dolandırıcı olarak adlandırılmak çok yanlış.

    70 BİN DOLARLIK DAİREYE 260 BİN ÖDEDİM

    Ben yurtdışına çıktım hem turnem hem de bir bel ağrısı tedavisi için oraya gittim. Turnemden kazandığım paralarla borçlarımı kapatmayı sürdürüyorum. 70 bin dolarlık daireye 260 bin ödedim ama hala borç bitmemiş, zaten borçlarımın çoğunu faiz adı altında ödedim. İstediğim tek şey borç tutarımın ortaya çıkarılması."

    TEFECİLERİN ELİNE DÜŞTÜM

    Zor duruma düşmüş insanların mallarını uzun vadede yüksek faizlerle satın alarak senet karşılığı iş yaptığını söyleyen Levent, "Bu malları alırken kazanacağımı düşündüğüm kazançları elde edemedim. O dönemde bir jean markası ile reklam anlaşması yaptım, ama kazanç elde edemeyince borç batağına düştüm. Bu yüzden tefecilerin eline düştüm. Borcu tefecilerden borç alarak kapatmaya çalışırken sadece faizlerini ödeyebilir hale geldim.

    IMF İLE TÜRKİYE İLİŞKİSİ GİBİ

    Aynı IMF Türkiye ilişkisi gibi oldu. Senet ve borç karşılığı aldığım malları geri vererek borçlarımı kapatmayı düşünüyorum. Bana aldığım malları expertiz raporlarına göre fazla göstererek sattılar. Ben de o malları aldıktan sonra gerçek değerlerinin o kadar etmediğini gördüm" dedi.

    BORCU KUMARLA KAPATMAK İSTEDİM

    Kendisi gibi en az üç şarkıcının da borç batağında tefecilerin elinde olduğunu bildiğini söyleyen Levent, "Basında dolandırıcı gibi gösterilmem beni borçlarımı ödeyemez hale getirdi. Bu yüzden konserlere 5 yerine 1 liraya gitmeye başladım. Borcumu kumar oyanayarak kapatma cehaletine de düştüm. İhtiyaç olan parayı kumar makinalarından kazanmayı amaçladım. Çok cahilce bir şey.

    ALKOL BAĞIMLILIĞI BAŞLADI

    Sonrada alkol bağımlılığı başladı. Ama hiçbir zaman uyuşturucunun esiri olmadım. Beni kimse bazı gazetelerde çıktığı gibi radyo istasyonu gibi gözüken ama içinde işkence odaları bulunan yerlere götürmedi. Bu borçlar yüzünden bir kaç çocukça tehdit aldım ama kimse bana gerçek bir tehditte bulunmadı" açıklamasını yaptı. Hakkında fuhuş çetesine katıldı haberleri çıkan Levent sözlerini şöyle sürdürdü:

    ÖLENE KADAR BORÇLARIMIN ARKASINDAYIM

    "Ben o çete içinde yer alan birisiyle telefonda konuşmuşum. Bana 'Serdar Ortaç'ın klibinde kızı beğenmediler, oynayamadı ne yapalım dediler. Ben de bizim klibe saklayın oynasın dedim. O kişinin çete içinde yer alan telefonlara sahip olduğunu bilmiyordum. İçinde bulunduğum durumlardan kurtulmak için morale ihtiyacım var. Şarkı yazamaz, söyleyemez oldum. Hayranlarıma karşı çok mahçubum. Ölene kadar borçlarımın arkasındayım borçlarımı ödeyeceğim."

    alptraum ve Unnecessary bunu beğendiler.
  2. Alt 07-18-2009, 19:04 #2
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    Ne oldum dememeli ne olacam demeli.

  3. Alt 07-18-2009, 19:20 #3
    Unnecessary Mesajlar: 726
    ondan mı çıkartmıyor müzik fln vay be Allah yardım etsin

  4. Alt 07-18-2009, 19:59 #4
    3rd eng Mesajlar: 675
    1 insan borcunu kumar ıle ödemeye çalışmak kadar salakça birşeyi nasıl yapar yaaaaaaa

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.