Dünyanın En Popüler İnternet Cafe Yönetim Programı

EasyCafe 2.2ste Tinasoft'un 115 den fazla ülkede binlerce internet cafede kullanılmakta olan İnternet Cafe yönetim yazılımının en son versiyonudur. Herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır ve ücretsizdir.Sözleşme şartlarına uygun olarak kullanıldığı müddetçe ...


  1. Alt 02-06-2008, 21:01 #1
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    EasyCafe 2.2ste Tinasoft'un 115 den fazla ülkede binlerce internet cafede kullanılmakta olan İnternet Cafe yönetim yazılımının en son versiyonudur. Herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır ve ücretsizdir.Sözleşme şartlarına uygun olarak kullanıldığı müddetçe yazılımın kullanım hakkına sahip olacaksınız.
    EasyCafe 2.2ste EasyCafenin tüm dünyada satılan standart versiyonun adware sürümüdür. Bu sürümde standart versiyondan herhangi bir farklılık bulunmamakta ve tüm fonksiyonları çalışır durumdadır.

    EasyCafe 2.2ste sürümünü programda belirtilen sözleşme çerçevesinde kullandığınız sürece ücretsiz olarak kullanma imkanına sahip olabileceksiniz, 2.2ste Tinasoft web sitesinden aldığı hareketli tanıtım unsurlarını müşterilerinizin kullandığı bilgisayarlar off-line (Bekleme) durumda iken yayınlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bu şekilde Tüm dünyada kabul görmüş popüler bir programa sponsor firmaların katkıları ile bir bedel ödemeksizin sahip olabileceksiniz.

    EasyCafe'yi ilk kurduğunuzda karşınıza gelecek form bilgilerini eksiksiz şekilde doldurmalısınız. Başvuru formunu doldurduğunuz zaman Tinasoft programınıza "T" harfi ile başlayan geçici bir seri numarası verecektir. Bu seri numarası 15 gün süreyle geçerli olacaktır ve bu süre içerisinde yazılımı trial olarak kullanmaya devam edebileceksiniz. Fakat Trial seri numaralı sistemler her çalıştırıldığında otomatik olarak Tinasoft'dan izin alacaktır. Trial kullanıma devam ederken kalıcı seri numarası verilmesi için adres ve girilen bilgilerin doğruluğu amacı ile cafe ruhsatı ve vergi levhasının birer fotokopisi şirketimize faxlanmalıdır. Doldurmuş olduğunuz cafenize ait bilgiler veritabanımıza aktarılacak ve bilgileriniz check edildikten sonra size EasyCafe seri numaranız gönderilecektir.

    EasyCafe seri numaranız ile yazılımın kayıtlı bir kullanıcısı olabileceksiniz ve her türlü teknik destek ve hizmetlerimizden faydalanabileceksiniz . Size özel seri numarası e-mail adresinize gönderilene kadar EasyCafe'yi yine tüm bilgisayarlarınızda kullanmaya devam edebilirsiniz.


    Kalıcı seri numaranız email adresiniz ulaştıktan sonra bu seri numarasını kullanarak yazılımı register etmeniz mümkün olacaktır. EasyCafe register edildikten sonra trial kullanımda zorunlu olan her açıldığında Tinasoft sisteminden izin almasına gerek kalmayacaktır.

    ÖNEMLİ NOT

    Ücretsiz Easycafe Kampanyasından yararlanabilmeniz için Easycafe'yi ilk çalıştırdığınızda ekrana gelecek olan başvuru formunu doğru ve eksiksiz olarak doldurmalısınız, Eksik veya hatalı bilgi içeren başvurular reddedilecektir.

    Internet Cafenize ait adres ve telefon bilgileri sponsorlarımızı doğru bir şekilde bilgilendirmek için istenmektedir ve kesinlikle sponsorlar dışındaki üçüncü şahıs veya firmalara verilmesi veya satılması söz konusu değildir.



    Buradan : http://www.tinasoft.com/easycafe/turkce/download.htm

  2. Alt 03-02-2011, 17:11 #2
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    bi karşılaştırmda yapılsaydı iyi olurdu örnegin sektörde akın soft ve hady cafe var bunlar kullanımı oldukça basit ve kolay bide bunlar ile karşılaştırmak gerek diye düşünüyorum

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.