Erkekler Değişir mi? - Regine Schneider - Ana Fikri   Konuyu açan: tasfirin77   İlk Mesaj: 05-26-2011 (14:50)   Son Mesaj: 05-26-2011 (14:54)    Cevap: 1    Gösterim: 696  

    05-26-2011

    Erkekler Değişir mi? - Regine Schneider - Ana Fikri



    Yayınevi: Gendaş Kültür
    Basım Tarihi: Ocak 2004
    Kitap Türü: Ana - Baba / Aile

    Ya öptüğünüzde prensiniz kurbağaya dönüşüyorsa... Erkeklerin kadınları tavlamak için verdikleri uğraş genellikle av ele geçince aniden sona erer. Amaçlarına ulaşır ulaşmaz iltifatlar azalır, çiçekler seyrekleşir, hediyeler sıradanlaşır. Kısacası normal yaşamlarına geri dönerler. Başlangıçtaki prens, öpüştükten sonra adeta bir kurbağaya dönüşür. Erkeklerdeki bu değişim sırasında neler olup bitiyor? Bu doğanın bir kuralı mı, yoksa kadınlar buna karşı bir şey yapabilirler mi? Erkekler farklı mi seviyor? Kadınların beklentileri doğru mu? Her iki tarafı da mutlu edecek bir uzlaşma nasıl sağlanır? Regine Schneider kadınların ve erkeklerin farklı beklentilerini ve farklı davranış kalıplarını inceliyor ve mutlu bir ilişkinin yolunu gösteriyor.







    Erkekler Değişir mi? - Regine Schneider - Ana Fikri Yorumları




      Permalink - Mesaj no 1  05-26-2011, 14:54

    --->: Erkekler Değişir mi? - Regine Schneider - Özeti


    En tirajlı kitap konuları erkekler ve kadınlar üzerine .Çok merak ediyorum ticaret amaçlı mı yazılıyor - arz talep meselesi-yoksa yazarlar da bu konular üzerine hakikaten araştırma yapıyorlar.Çünkü hepsi klişe,farklı birşey yok.
    safinaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) safinaz