12-04-2013, 18:05 Alıntı:bir kucuk osmancik vardi kitap ana fikri konusu ve ozeti-Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri
ana fikri umidini yitirmemek
Mesaj mobil cihaz üzerinden gönderilmistir
12-04-2013, 19:13 Alıntı:bir kucuk osmancik vardi kitap ana fikri konusu ve ozeti-Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri
ana fikri umidini yitirmemek
12-08-2013, 17:40 Alıntı:hasan nail canat bir kucuk osmancik vardi ana fikri-Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri
Bir Küçük Osmancık Vardı-Ana Fikir: İnsan hiç bir zaman ümidini kaybetmemelidir. Çünku; eğer ümidini kaybederse yapmak istediğini asla başaramaz. Her şeyin mutlaka bir gün çözümü olur.
01-01-2014, 20:01 ay çok irenç yhaa ben konusunu istemiştim bu na yaa saçma sapan bişi çıktı önüme
01-04-2014, 10:33 Alıntı:bir kucuk osmancik vardi kitap ana fikri konusu ve ozeti-Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri
süper![]()
02-07-2014, 16:04 Bence siz bu kitabın konusunu arkasından bakıp ta yazmışsınız. Ben ana fikir istedim ama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10-11-2014, 17:57 Alıntı:bir kucuk osmancik vardi kitap ana fikri konusu ve ozeti-Bir Küçük Osmancık Vardı - Hasan Nail Canat - Ana Fikri
bı gıdın ya bn ne ıstedım siz ne veriyonuz
| Uyarı Mesajı | |
| Cancel Changes | |
| |
| |