Eskimeyen Tatlar / Türk Mutfak Kültürü - Kolektif - Ana Fikri   Konuyu açan: Enesce   İlk Mesaj: 01-23-2011 (09:50)   Son Mesaj: 01-23-2011 (09:50)    Cevap: 0    Gösterim: 614  

    01-23-2011

    Eskimeyen Tatlar / Türk Mutfak Kültürü - Kolektif - Özeti

    Eskimeyen Tatlar / Türk Mutfak Kültürü - Kolektif - Özeti, Eskimeyen Tatlar / Türk Mutfak Kültürü Kitabı, Kitap Özeti, Ana Fikir

    Yayınevi: Vehbi Koç Vakfı
    Basım Tarihi: Ocak 2006
    Kitap Türü: Diğer / Edebiyat

    Zengin mutfak kültürümüzü yaşatabilmek, ancak genç kuşakların adet ve törelerimize önem vermeleri, incelemeleri ve uygulamalarıyla mümkündür. Oysa, günümüzde adet ve törelerimize bağlılık ne yazık kin, gittikçe azalmakta, bazı gençler önemli günler ve olaylarla (doğum, ölüm, bayram, ramazan v.s.) karşılaştıklarında neyin nasıl ve neden yapıldığını bilemeyerek sıkıntı çekmekteler.

    Diğer "Kolektif" Kitapları:

    1. Almanak 2009 Analizleri
    2. 12 Eylül Sabahı
    3. Öğrenciliğin kitabını yazdık
    4. Hayatın Seyri
    5. Sokrates'ten Âşık Veysel'e
    6. Mustafa Kemal ve Ulusal Bir Devletin Doğuşu
    7. Bruno Barbey'nin İstanbul'u
    8. Yurttaşlıktan Uygarlığa
    9. Klasik Çin Şiirinden Seçmeler







    Eskimeyen Tatlar / Türk Mutfak Kültürü - Kolektif - Özeti Yorumları