(BURÇLAR)karakteriniz kariyerinizi belirler:)

Sabırsız Koç 21 Mart-20 Nisan Sevsinler sizi Nerde kâğıt varsa orada üçkâğıt çevirmenin adı sizsiniz. Küçücük beyninizle cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunuz ya, asıl ben ona yanıyorum. Sizi yola getirmesini ...


Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen yavuzhan
  • 1 gönderen yabanGülü

  1. Alt 02-26-2008, 03:17 #1
    yavuzhan Mesajlar: 52
    Sabırsız Koç
    21 Mart-20 Nisan

    Sevsinler sizi
    Nerde kâğıt varsa orada üçkâğıt çevirmenin adı sizsiniz. Küçücük beyninizle cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsunuz ya, asıl ben ona yanıyorum. Sizi yola getirmesini bilirim; ama ne Satürn’ün ne Neptün’ün keçiye koyuna zararı yok. Rahat rahat bulunduğunuz mıntıkada otlanabilirsiniz.

    Uyuşuk BOĞA
    21 Nisan-20 Mayıs

    Beyin fıtığı olmuşsunuz
    Saksıyı çalıştırmadan televizyon ve bilgisayar karşısında embesil pozisyonunda oturmaktan beyin fıtığına dönmüşsünüz haberiniz yok. Beyin kıvrımlarınızı açmak için her hafta iki klasik kitap devirirseniz iki yıla kalmadan kırışıklıklarınız açılır. Size buradan iki laf daha çakardım, ama Allah’tan aile terbiyesi görmüş bir astrologla karşı karşıyasınız.

    Dedikoducu İKİZLER
    21 Mayıs-21 Haziran

    Oscar adayım sizsiniz
    Laf cambazlığı ve zevzeklik konusunda Oscar adayım sizsiniz. Jüri üyeliğim olsa hiç düşünmeden bütün oylarımı size verirdim. Oscar heykelciği yerine de elinize sağlam bir kızılcık sopası takdim ederdim. Sopayla ne mi yapacaksınız? Onu bilmeyecek ne var canım. Boş işlerle uğraşma şampiyonu olarak istediğiniz yerlerinize ekleştirebilirsiniz.

    Sarsak YENGEÇ
    22 Haziran-22 Temmuz

    Yenilikler haftası
    Bu hafta yıldızınız sizin üzerinizde inanılmaz değişim ve dönüşümlere sahne olacak. Bu burcun bekar erkekleri cool hareketlerle ortalıkta dolaşmaya devam ederken, evli erkekleri hanımdan azar işitecek. Bekar Yengeç kızlarında ise iğne oyası merakı baş gösterebilir. Haliyle ay sonuna doğru televizyonların ve bilgisayarların üzerine konulan örtülerin değişmesini umuyorum.

    Kabadayı ASLAN
    23 Temmuz-23 Ağustos

    Beni aslan terbiyecisi yapmayın
    Sizin erkekleriniz bir dert kadınlarınız ayrı bir dert sevgili Aslan’lar. Bir megalomanlık, bir kendini bilmezdik, efendime söyleyeyim bir ne oldum deliliği almış başını gidiyor. Hadi etrafınız ormanlık bölge olsa bu ahkam kesmelerinizi bir parça anlayacağım. Allah hiçbir erkeği ve kadını sizinle terbiye etmesin. Beni de aslan terbiyecisi yapmasın. Amin.

    Kuruntulu BAŞAK
    24 Ağustos-23 Eylül

    Uyy yaka silkiyorum…
    ’Ensesine vur, lokmasını al’ sözü söylense söylense Başak burcu erkekleri için söylenebilir. Munis tabiatlı ve söz dinlerler. Ama ya kadınları? Uyyy, yaka silktirir. Müzik görünce duramazlar. Haliyle teknoloji merakları, bilgisayara, ipod’a ve cep telefonlarına müzik indirmekten ibarettir. Bir düğün olsa da oynasak diye ortalıkta dolaşıp dururlar. Allah kısa sürede sizi ıslah etsin de ben de rahatlayayım.

    Dengesiz TERAZİ
    24 Eylül-23 Ekim

    Tehlike anında kafayı kırınız
    Bu hafta bakkala taktığınız borçlar yüzünden kafanız ağrıyabilir. Eve giden yolunuzu değiştirseniz iyi olur. Sizden tam bostancıbaşı olurmuş, ama kadro yok be abisi… Yıldızınız bile size küsmüş, gezegeniniz bi milyon olmuş, boşlukta dönüp duruyor. Peki ne yapmalı? Tehlike anında kafanızı kırınız. Mesajı aldınız sanırım.

    Zehirli AKREP
    24 Ekim-22 Kasım

    Sizden tırsıyorum
    Övgüye daha doğrusu yağcılığa dayanamayan yanınızı teknolojik gelişmelerle desteklemeniz kaygı verici bir durum Akrep’ler. Düzenli aralıklarla internette sörf yaparak kendi isminizi arattığınızı biliyorum. Ne yani, meşhur olduğunuzu mu sanıyorsunuz? Yanınıza gelmeyeyim, hack’lerim blogunuzu, kendinize gelemezsiniz.

    Palavracı YAY
    23 Kasım-21 Aralık

    Buz sarkıtlarına dikkat
    Memleket kar kış… Sizin ise en sevdiğiniz şey, elleri cebe sokup türkü söyleyerek dolaşmak… Aferin, kişi başına düşen milli gelire yaptığınız bu anlamlı katkıdan dolayı plaketi bile hak ediyorsunuz. Yalnız dikkat edin de buzla kaplanmış merdivenlerden düşmeyiniz. Ha bir de evlerin saçaklarından sarkan buz sarkıtlarına aman dikkat! Kafaya saplanınca erimeden çıkmıyor…

    Dikkafalı OĞLAK
    22 Aralık-20 Ocak

    Tahtaya vurun
    Allah nazardan saklasın kırmızı turp gibi bir haftanın içindesiniz. İş, aşk, para, pul, saadet, sağlık, sosyal ilişkiler gibi her türlü alengirli konuda bundan daha iyi bir haftanız olamaz. Becerikliliğiniz ve açıkgözlülüğünüz sayesinde bu hafta cebinizde güller açacak. Bu gazdan sonra beni de görürsünüz sanırım. Yoksa gülyüzünüze hasta değilim, ne diye bu kadar dil dökeyim.

    Terelelli KOVA
    21 Ocak-19 Şubat

    Aynalar yalan söylüyor
    Venüs burcu, sizin gezegeni terk etti etmesine ama sizin göbeğinizin maşallah sizi terk etmesine imkân ve ihtimal yok. Sıkı bir diyet programına başlamanız gerektiğini neden gezegeniniz ve benden bekliyorsunuz anlamıyorum. Sizin evdeki ayna, şu lunaparklarda olan inceltici aynalardan herhalde. Çift airbag taşıdığınızın farkına varın, kantarları kendinize dost edinin. İncelebildiğiniz kadar incelin, oradan da kopun…

    Sefil BALIK
    20 Şubat-20 Mart

    Arabesk şarkılara ara verin
    Bu haftanın en güzel burcu sizsiniz. Rahat olun. Kar kış sizi taze tutuyor, deepfreez’de gibisiniz yani. Tanıdığım olsa hiç düşünmeden sizin burca geçer, burnumu çeke çeke maruz kaldığım bu güzellikten dolayı ağlardım. Yalnız rica edeceğim arabesk şarkılar dinlemeyi bırakın, duygusal paratonerlerinize şimşek düşmesinden bıkmadınız mı hâlâ. Biraz gülümseyin yahu…

    Konu yavuzhan tarafından (02-26-2008 Saat 03:20 ) değiştirilmiştir.
    yabanGülü bunu beğendi.
  2. Alt 02-26-2008, 14:58 #2
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    yok ben hic bir burcdan degilim bunlar nasil özellikler böyle kardesim, hepsi birinden ayri.

    Fani 06 bunu beğendi.
  3. Alt 02-26-2008, 15:03 #3
    Fani 06 Mesajlar: 794
    kardeşim ksra bakma ama biraz saçma olmuşşşş

  4. Alt 02-26-2008, 18:28 #4
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Dikkafalı OĞLAK
    22 Aralık-20 Ocak


    Tahtaya vurun
    Allah nazardan saklasın kırmızı turp gibi bir haftanın içindesiniz. İş, aşk, para, pul, saadet, sağlık, sosyal ilişkiler gibi her türlü alengirli konuda bundan daha iyi bir haftanız olamaz. Becerikliliğiniz ve açıkgözlülüğünüz sayesinde bu hafta cebinizde güller açacak. Bu gazdan sonra beni de görürsünüz sanırım. Yoksa gülyüzünüze hasta değilim, ne diye bu kadar dil dökeyim.


    Çok güzel baya espirili olmuş,elinize sağlık kardeşim,çok beğendim.

  5. Alt 02-26-2008, 18:38 #5
    alper Mesajlar: 164
    Alıntı:
    ’Ensesine vur, lokmasını al’

    Hadi canım!!!.............

  6. Alt 02-26-2008, 18:50 #6
    safinaz Mesajlar: 3.348
    alper´isimli üyeden Alıntı
    Hadi canım!!!.............

    Gördüğüm diğer forumlardan beri,Alper'in çok ama çok zeki olduğunu bende dahil olmak üzere tüm üyeler farketti ve malumumuz(Bu hakikat)
    Şimdi lokmanızı mı alacağım
    Hadi canımmm

  7. Alt 02-26-2008, 18:53 #7
    Bugra Mesajlar: 20
    Tehlike anında kafayı kırınız

    nasıl olacak bu???

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.