Kalıcı makyaj uygulaması nasıl yapılır?   Konuyu açan: Dr.saglik   İlk Mesaj: 02-01-2012 (12:07)   Son Mesaj: 02-02-2012 (16:12)    Cevap: 1    Gösterim: 740  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen Dr.saglik

    02-01-2012

    Kalıcı makyaj uygulaması nasıl yapılır?

    Kalıcı makyaj uygulaması nasıl yapılır?
    Kalıcı makyaj uygulaması nasıl yapılır?

    Son yıllarda kadınların ilgisini çeken uygulamalardan bir tanesi de kalıcı makyaj uygulamasıdır. Peki kalıcı makyaj nedir? Nasıl uygulanır? İşte cevapları…

    Mikro pigmanent olarak adlandırılan kalıcı makyaj uygulaması sayesinde kadınlar artık yataktan kalktıklarında bile bakımlı görünebilecekler.Kalıcı makyaj adından da anlaşılacağı gibi yapılan makyajın ciltte uzun süre kalıcı olmasını sağlayan bir uygulamadır.

    Bu uygulamada kullanılan renk pigmentleri bitkilerden elde edilirler ve içerisine herhangi bir koku yada katkı maddesi eklenmez. Bu nedenle de kalıcı makyaj uygulaması sonrasında herhangi bir alerjik reaksiyon oluşmaz.

    Kalıcı makyaj uygulamasında bitkilerden elde edilen renk pigmentleri ince ve steril olan iğneler aracılığıyla cilt altına enjekte edilir. Kalıcı makyaj uygulamasında en çok dikkat edilmesi gereken nokta uygulamayı güvenilir bir merkezde yaptırmaktır.

    Hijyen koşullarına uymayan merkezlerde yapılan kalıcı makyaj uygulamaları sonucunda bulaşıcı hastalık ve enfeksiyon kapma riski oluşur. Kalıcı makyaj uygulaması, yapılan işleme göre 40 dakika ile 1,5 saat arasında sürer.

    Kadınlaralemi

    safinaz bunu beğendi.



    Kalıcı makyaj uygulaması nasıl yapılır? Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  02-02-2012, 16:12

    → Kalıcı makyaj uygulaması nasıl yapılır?


    müthiş aydınlandım... bir bu eksik
    emirahmedyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) emirahmedyasin