Kadınlar güzel giyinme seminerinde   Konuyu açan: kadinlar   İlk Mesaj: 01-19-2012 (16:10)   Son Mesaj: 01-19-2012 (16:10)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    01-19-2012

    Kadınlar güzel giyinme seminerinde

    Kadınlar güzel giyinme seminerinde
    Kadınlar güzel giyinme seminerinde

    Ankara'nın Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Güzel Giyinme Sanatı” konulu seminere kadınlar büyük ilgi gösterdi. Programa yaklaşık 150 kadın katıldı.

    Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü"nün düzenlediği 'Güzel Giyinme Sanatının İncelikleri' programının açış konuşmasını yapan Kültür Müdürü Akif Durmuş, yapılan faaliyetler hakkında hanımları bilgilendirdi. Hızlı şehirleşmenin bir sonucu olarak yaşanan değişime dikkat çeken Durmuş, "Şehirleşmenin olmazsa olmazlarından biri de kültürdür. Kültüre hizmet eden çalışmalar bizim için çok önemlidir. Evlerde boş oturmaktansa buralardaki kurslara, seminerlere katılmak sizler için çok daha faydalı olacaktır." dedi.

    Hangi yaşta ve bedende olursalar olsunlar kadınlar için güzel giyinmenin vazgeçilmezler arasında olduğunun önemine dikkat çeken Kültür Müdürlüğü, Modacı Emine Tuba Doğan ile hanımları Saray Kültür Merkezi"nde buluşturdu. Modacı Doğan, doğru giyinme ve giyinirken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda hanımları bilgilendirdi.

    "Değişen zaman ve teknolojiyle birlikte giyim temel ihtiyaç olmakla birlikte hayatın içinde farklı bir yer edinmiştir" diyen Doğan, "Yaşımıza, kilomuza, bulunduğumuz ortama göre kıyafet seçmek bizim için önemlidir." ifadesini kullandı. Renk, desen ve aksesuar uyumuna dikkat çeken Doğan, şunları kaydetti: "Giyim konusu işlenirken en önemli şey hataların ve kusurların örtülerek, vücut şeklimize en uygun olan kıyafetlerin tercih edilmesidir. Giyinirken giydiğimiz kıyafetin içinde kendimizi rahat ve mutlu hissetmeliyiz."

    Bilgilendirmenin ardından Halk Ozanı Gülsüm Kahraman verdiği mini konserle dinleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.




    Kadınlar güzel giyinme seminerinde Yorumları