Boşanan kocanın fendi kaynanayı yendi   Konuyu açan: Günceleditör   İlk Mesaj: 08-20-2013 (11:04)   Son Mesaj: 08-20-2013 (11:04)    Cevap: 0    Gösterim: 1197  

    08-20-2013

    Boşanan kocanın fendi kaynanayı yendi

    Boşanan kocanın fendi kaynanayı yendi
    Boşanan kocanın fendi kaynanayı yendi

    Boşanırken 200 bin lira tazminat isteyen kadının talebi, eşinin kaynanasına hastanede refakat ettiğini kanıtlaması sayesinde reddedildi.

    Boşanırken 200 bin lira tazminat isteyen kadının talebi, eşinin kaynanasına hastanede refakat ettiğini kanıtlaması sayesinde reddedildi. İzmir'in Menemen ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Meryem Y., 6 yıllık eşi Mehmet Nur Y.'den (36) boşanmak için dava açtı. Eşinin hem kendisine hem de evine karşı sorumluluklarını yerine getirmediğini, evlilik birliğinin bozulmasına neden olduğunu iddia eden kadın, annesinin hastanede yattığı günlerde refakatçi olarak yanında kaldığını ve o günlerde bile eşinin kendisinin yanına gelip, ne kendisini ne de annesinin hatırını dahi sormadığını öne sürdü. Meryem Y., eşinin sorumsuz davranışlarından dolayı kendisine 200 bin lira manevi tazminat ödemesini istedi.

    'LÜKS OTOMOBİL ALACAĞIM'

    Pazarlamacılık yapan Mehmet Nur Y., eşinin iddia ettiği gibi kayınvalidesinin yanında onun değil kendisinin refakatçi olarak kaldığını, ayrıca facebook'ta lüks bir otomobil önünde fotoğraf çektirip, "Davam bittiğinde böyle bir otomobil alacağım" dediğini belirterek fotoğrafları mahkemeye sundu. Hastaneden gelen kayıtlarda Meryem Y.'nin annesinin hastanede yattığı zamanlarda damadı Mehmet Nur'un yanında refakatçi olarak kaldığının ortaya çıkması üzerine hakim çifti boşadı, ancak kadının tazminat isteğini reddetti.

    Kaynak: Sabah





    Boşanan kocanın fendi kaynanayı yendi Yorumları