Dolgun saçlar için 5 öneri   Konuyu açan: leylasari   İlk Mesaj: 03-29-2012 (12:11)   Son Mesaj: 03-29-2012 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 709  

    03-29-2012

    Dolgun saçlar için 5 öneri

    Dolgun saçlar için 5 öneri
    Dolgun saçlar için 5 öneri

    Dolgun saçlar her kadının sahip olmak istediği saç türüdür. Fakat bazen bu gerçek olmayabilir. Böyle durumlarda ise basit hilelere başvurabilirsiniz. İşte 5 adımda dolgun saçlara ulaşmanın yolları;

    Kadınlar için çekici görünmenin bir yolu da dolgun saçlara sahip olmaktır. Dolgun saçlara sahip olmak istiyorsanız işte size 5 öneri;

    1. Dolgun görünüme sahip saçların ilk şartı bunu sağlayan bir kesimdir. Saç kesiminiz saçlarınızı dolgun gösteren bir biçimde kesilmelidir. Bunun için tavsiye edilen kesim ise kısa ve tek boyda olan şekildir.

    2. İkinci önerimiz, saçlarınıza hacim kazandıracak işlemler uygulamanızdır. Hacim saçlarda dolgun saç hissi uyandırır. Bunun en basit yolu ise saçlarınızı kuruturken bunu diplerken uçlara doğru yapmanızdır. Ayrıca hacim veren saç şekillendiricileri de kullanabilirsiniz.

    3. Eğer kısa saçlıysanız mutlaka koyu saç rengi tercih etmelisiniz. Koyu ve kısa saçlar daha dolgun görünür. Fakat ille de açık saç rengi tercih etmek istiyorsanız, o zaman piyasadaki hacim veren saç şekillendiricilerinden yardım alabilirsiniz.

    4. Saçlarınızı yıkarken özellikle dolgunluk ve hacim kazandıran şampuanları tercih ediniz. Böylece banyo sonrasında saçlarınız daha dolgun ve hacimli görünecektir.

    5. Son olarak kullandığınız jöle, köpük ve spreylerin kaliteli olmasına özen gösterin. Kalitesiz ürünler saçlarınızın daha sönük gözükmesine neden olacaktır.

    Kadinlaralemi.com




    Dolgun saçlar için 5 öneri Yorumları