İşte yeni yaz trendi: Pilili etekler!   Konuyu açan: Dr.saglik   İlk Mesaj: 02-24-2012 (15:11)   Son Mesaj: 02-24-2012 (15:11)    Cevap: 0    Gösterim: 2472  

Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen Dr.saglik

    02-24-2012

    İşte yeni yaz trendi: Pilili etekler!

    İşte yeni yaz trendi: Pilili etekler!
    İşte yeni yaz trendi: Pilili etekler!

    Bir zamanların 'demode' ve 'rüküş' sayılan pilili etekleri modern parçalarla kombine edilmiş halleriyle bu yaz her yerde karşımıza çıkacak!

    Özellikle şifon kumaşlardan ve oldukça uzun boylarda tutulan pilili etek modellerini kimi zaman bir abiye olarak bile görebilirsiniz!

    Bu yaz sokaklarda birbirinden renkli ve farklı modellerle tasarlanmış pilili eteklerin uçuşmasını bolca göreceğiz!

    Ancak pilili eteğin öncelikle çok iyi ve uyumlu bir şekilde kombine edilmesi gerekir. Aksi halde büyük bir hevesle aldığınız eteğinizle çok demode görünebilirsiniz! Pilili etekler, tasarımı ve kesimi itibari ile daha çok fit ve zayıf kadınlar tarafından tercih ediliyor.

    Pilili etek giymeyi tercih eden kadınların mutlaka belinin inceliğini vurgulaması gerekir. Eteğinize uygun bir kemerle belinizin inceliğini ortaya çıkarabilirsiniz.

    Desenli ya da sade bluzu eteğin içine sokarak, bir ince kemerle beli hafif sıkmak oldukça başarılı bir kombin olacaktır. Bu yaz mutlaka denemelisiniz!

    Eteğinizin rengine yakın bir bluz, sandalet ve büyük çantalarla harika bir kombin oluşturabilirsiniz! Pilili etekler yer yaşta giyilebilir. Önemli olan doğru aksesuarı bulmaktır. Örneğin taşlı kolyeler pilili etek ile uyumludur. Gönül rahatlığı ile deneyebilirsiniz!

    Beyaz gömleğinizle bütünleşmiş uzun pilili eteğinizle 70'lerin havasını yaşatabilirsiniz! Soft ve pastel renkler bu yaz çok tercih edilecek. Daha canlı pörtföy ve el çantaları ile kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Deri ayakkabılar ve zımbalı bir çanta ile kombini tamamlayabilirsiniz!

    Hayal edin! Sokaklar cıvıl cıvıl, neşeli ve çok renkli! Siz hangi pilili eteğin sizin için uygun olduğuna karar verdiniz mi?

    Kadının Gazetesi

    safinaz bunu beğendi.



    İşte yeni yaz trendi: Pilili etekler! Yorumları