Şahin, bakanlığı ile ilgili ayrıntıları verdi   Konuyu açan: kalpten   İlk Mesaj: 02-08-2012 (22:07)   Son Mesaj: 02-08-2012 (22:07)    Cevap: 0    Gösterim: 427  

    02-08-2012

    Şahin, bakanlığı ile ilgili ayrıntıları verdi

    Şahin, bakanlığı ile ilgili ayrıntıları verdi
    Şahin, bakanlığı ile ilgili ayrıntıları verdi

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bakanlığının icracı bir bakanlığa dönüştürüldüğünü belirterek, ''Bakanlıklar içerisinde yedinci büyük bütçe... " dedi.

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, bakanlığının icracı bir bakanlığa dönüştürüldüğünü belirterek, ''Bakanlıklar içerisinde yedinci büyük bütçe... Bu, yoksulluğun azaltılması, yaşlının, engellinin, çocuğun, kadının, şehit yakınlarının, gazilerin yani 74 milyonun sosyal devlet olarak yanında olma bakanlığı'' dedi.

    Şahin, AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı tarafından Royal Otel'de düzenlenen yemekte, bugün Gaziantep'e ''Gazilik'' unvanı verilişinin 91. yıl dönümünü kutladıklarını anımsatarak, bu topraklarda yaşamanın her zaman bir bedeli olduğunu söyledi.

    Tarihin, medeniyetin, kültürün ev sahipliği yaptığı bu toprakların her zaman çok çalışılması gerektiğini öğrettiğini belirten Şahin, ''Allahıma milyonlarca kere şükürler olsun, 91 yıl sonra bugün onurluyuz, şerefliyiz, AK Parti iktidarının son 10 yılını onurla ve şerefle anlatıyoruz. 2023 vizyonu için de ekibimizle azimle, aynı kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.

    Makamların büyüdükçe hesabın zorlaşacağına ve sorumlulukların büyüdüğüne inandıklarını dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

    ''AK Parti ailesinin bir mensubu olmaktı önemli olan, yanında yazan şeyin çok da önemi yoktu. O yüzden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı olarak, bugün benim alanım icracı bir bakanlığa dönüştürüldü. Bakanlıklar içerisinde yedinci büyük bütçe... Bu, yoksulluğun azaltılması, yaşlının, engellinin, çocuğun, kadının, şehit yakınlarının, gazilerin yani 74 milyonun sosyal devlet olarak yanında olma bakanlığı. Kimsesizlerin kimi bakanlığı, sessiz yığınların sesi olma bakanlığı. O yüzden bütün dostlarımdan dua bekliyorum. Bireysel olarak bunu başarmam mümkün değil. Sizlerin desteği ile şehrin hizmetinde olarak ve ülkemin hizmetinde olarak iz bırakmak, ses çıkarmak, geleceğe huzurla ve milletle bırakacağımız bir bakanlık dönemi geçirmek istiyorum.''

    Şahin, en büyük güçlerinin teşkilatları olduğunu da ifade etti.

    Yemeğe, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, İl Genel Meclis Başkanı Menderes Karaduman, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Osman Toprak, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Hasan Coşkun da katıldı.




    Şahin, bakanlığı ile ilgili ayrıntıları verdi Yorumları