Eşim Beni Aldatıyor!!!

Bundan 5 sene önce eşimle severek evlendik.Zamanla eski sevgimiz kalmasa da yerine yuvamızın tadı tuzu olan kızımız oldu. Tabi rollerimizdeki ağırlıklar daha değişti.Ben de annelik daha baskın oldu,önceliklerim değişti.Eşimde de ...



  1. Alt 05-25-2011, 18:02 #1
    bahtsız Mesajlar: 8
    Bundan 5 sene önce eşimle severek evlendik.Zamanla eski sevgimiz kalmasa da yerine yuvamızın tadı tuzu olan kızımız oldu.

    Tabi rollerimizdeki ağırlıklar daha değişti.Ben de annelik daha baskın oldu,önceliklerim değişti.Eşimde de geçim ve gelecek kaygıları başladı.

    Sonra acı gerçeği öğrendim,eşim beni aldatıyor.Henüz eşime bile söyleyemedim ama kahroluyorum.
    Ne yapmalıyım bilemiyorum,ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım bilemiyorum.Açıkcası bu duruma katlanamıyorum.

  2. Alt 05-25-2011, 18:14 #2
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Merhabalar hoşgeldiniz sayın bahtsız,

    Sizin durumunuzu sizden daha iyi anlayabilecek birini asla bulamazsınız. Burada ne yazılırsa yazılsın son karar sizin olacaktır. Eşiniz sizi aldatıyor ve siz bundan nasıl haberdar oldunuz? Eşinize söylemekte neden kararsızsınız? Evlilikte iyi günlerde, kötü günlerde, rezil günlerde olabilir. Evlilik nasıl ki iki tarafın etkileşimiyle ve kararıyla yapılıyorsa, ayrılıkta aynı şekilde iki tarafın kararıyla nokta alacak bir müessese olabilmeli. Yani eğer ayrılarak çözülebilecek bir durum ise o zaman oturup eşinizle ayrılmanız gerektiğini de konuşabilmelisiniz.

    yabanGülü ve safinaz bunu beğendiler.
  3. Alt 05-25-2011, 18:33 #3
    reklamzede Mesajlar: 39
    Ablacım,başınıza gelen duruma çok üzüldüm.Ablacım ddiyorum çünkü geçen sene eniştem de ablamı aldatmış ve ablam bunun üzerine depresyona girmişti.Ayrılmak istedi ama ekonomik bağımsızlığı olmadığından çok bocaladı.Sizin durumunuz nedir bilmiyorum.

  4. Alt 05-25-2011, 19:19 #4
    safinaz Mesajlar: 3.348
    Çok üzgünüm ,inşallah pişman olmayacağınız bir karar alırsınız.Ben bu durumun sonucundan çok sizin üzerinizdeki etkisi üzerine takıldım.Olayı ayrıntılı yazarsanız derdinize ortak olmaya çalışırız.

  5. Alt 05-25-2011, 20:20 #5
    bahtsız Mesajlar: 8
    Eşimin beni aldattığına dair şüphelerim vardı,gizli gizli telefon konuşmaları,ani gelen mesajlar ve hemen mesajın silinmesi,eve geç gelmeler,alakasız bir eş ve baba vs.
    Arkadaş toplantılarında da imalı konuşmalar bazen de acıyan bakışlardan birşeyler seziyordum.
    Birgün kızımın kreşinden öğretmeni aradı,oraya gidecekken vazgeçtim eşimin işyerini aradım ki iş dönüşü uğrasın diye.İşten "Eşim rahatsızlandı,acil çıkmam lazım" diye çıkmış.Bu sefer eşimi cepten aradım,bana işte olduğunu söyledi.Ancak telefondan tren sesi geliyordu.

    Aklıma tren istasyonunun orda eşimin sevdiği bir cafe vardı oraya gitmek geldi.Çok da tenha bir yerdir.Sonrasında eşimle sevgilisini el ele tutuşmuş ve samimi bir sohbet halinde gördüm.Üstekik o bayanı da tanıyorum.

    Sonra eşimin cep tlf.nuna o bayanın numarasını manuel girdim.Bilirsiniz numara eğer kayıtlıysa otomatik olarak isim gözükür.Eşim bu bayanı çok sık görüştüğü bir erkek ismi ile kaydetmiş.
    Ona güvenim kalmadı,ağzımızın tadı tuzu kaçtı.Kızım sürekli "Anne hasta mısın?Neyin var" diye soruyor aynı soruları eşim de soruyor.Ne diyeceğimi şaşırdım.

  6. Alt 05-26-2011, 09:42 #6
    nevzat Mesajlar: 2
    Kardeşim bu durum gerçekten içler acısı.Sizi empati kurabilen her kes anlayabilir.Ama empati kurabilmek için önce sempati duymak gerek.Ne kadar acıdırki duyarsız duygusun bir toplumdan da sempati beklemek çok zor.Kardeşim bence yuvanı kurtarmak için mucadele et.Sabır ve sebat Allahın izniyle sonuç verir.Tabi ki bu arada eşinizin maddi durumunu bilmiyorum ama siz kendinisi sürekli borca sokun eve bir şeyler aldırın özel harcamalarınızı artırın.Parasız hovardalık olmaz evli bir erkeği baştan çıkartmaya çalışan kadının genel de hayatı lay lay lom sever buda maddiyata dayanır.Allah yar ve yardımcınız olsun..

    Konu nevzat tarafından (05-26-2011 Saat 09:49 ) değiştirilmiştir.
    bahts?z bunu beğendi.
  7. Alt 05-26-2011, 15:19 #7
    bahtsız Mesajlar: 8
    Eşimi sürekli borca sokmam ve özel harcamalarımı arttırmam demek evde artacak olan gerginlik ve tartışmalar demektir.Ben bu sıkıntıları kaldırabilecek karakterde değilim.Çünkü daha hayatımın gidişatı ile ilgili keskin kararlar alamadım.

  8. Alt 06-06-2011, 02:19 #8
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    en dogrusu esinizle oturup enine boyuna bu isi konusmaniz olur. allah yardimciniz olsun. kendinizide yipratmayin dayma güclü kalin bunu kendiniz ve cocugunuz icin yapin. anne baba bir cözüm bulabiliyor iliski icin ama olan cocuklara oluyor. onun piskolojisine en iyi nasil davranmak gerekiyor öyle haraket edin sonuc iyide olsa kötüde.

    safinaz bunu beğendi.
  9. Alt 06-06-2011, 20:38 #9
    Ziyaretci
    Misafir Mesajlar: n/a
    eşininizin sizi aldattığını ispatlayın mahkemeye sunun.o artık sizi silmiş siz kendinizi düşünün söyseniz kendinizi küçük düşürürsünüz asla yalvarmayın ne kadar zayıf hissetseniz de sağlam durun.karşısında ne kadar yıkıldığınızı asla belli etmeyin.karaktersiz adamla daha fazla zaman harcamayın.boşayın elinden alabildiğinizi alın.gurur yapmayın.

    bahts?z bunu beğendi.
  10. Alt 06-06-2011, 21:31 #10
    bahtsız Mesajlar: 8
    Ben eşimin beni aldattığını geçen konuşma kayıtları ve mesajları ile (silinmiş olsa dahi) ispatlayabilirmişim ve tazminat davası açtığım taktirde de iyi de bir tazminat alabilirmişim.
    Şimdi önümde iki yol var.

    Birincisi eşime anlatıp,boşanmak.
    Bunun sonucu çocuğumun bir ömür boyu boşanmış bir ailede kopuk bir hayat sürmesi.
    Sonrasında " Eşine sahip olamadı,iyi olsaydı da eşini elinde tutsaydı" gibi sanki ben suçluymuşum gibi suçlamalara katlanmak.Benim dul bir kadın olarak Türk toplumunun bakış açısına göre hayatımı çok fazla kısıtlamam,erkeklerin hoş olmayan niyetleri ile karşı karşıya kalmam,kadınların beni ortamlarından dışlamaları ve en kötüsü de bir çocukla tekrar baba ocağına dönmek ya da ayrı yaşamak ki akabinde bir sürü dedikoduya da katlanmak.

    Henüz gencim kesinlikle böyle bir niyetim yok,dilim çok fena yandı ama tekrar bir yuva kurmaya kalkmam demek "Acaba evleneceğim kişi kızıma iyi bir baba olabilir mi,onu kabul edebilir mi ?" ve en nihayetinde bir kız çocuğu "baba" diye emanet edebilir miyim düşünceleri ile boğuşmam ve bir de dul bir kadın ne kadar genç olursa olsun akranıyla evlenme olasılığı çok düşüktür ve yaşlı bir eş adayı olacaktır ve asla böyle birşeyi kabul edemeyeceğim bir olaslıkla karşı karşıya kalmam demektir.

    Önümdeki ikinci yol ise; Eşime hiçbir şey söylememek.Onursuzca,grurum incinmiş bir şekilde eşime ve kendime güvenim sarsılmış ve çok zede almış bir halde evliliğime devam etmek.Kızımın da annesi ve babası ile beraber ama mutsuz bir ailenin çocuğu olarak büyümesidir.

    Böyle bir karar alırsam eşime bildiğimi söylemem sanırım.Çünkü benim böyle bir ihaneti kabul etmemin,grursuzluğumun onun bakışlarında da görmem ve bu durumlara hoş görülü olduğumu ister istemez düşünmesi demektir.En iyisi benim bilmemiş gibi davranmam ki bu çok zor...
    Bu durumda hiçbir şey eskisi gibi olamaz,bu sıkıntılı hallerime açıklık getiremez.Beynimi kemiren her şüpheyle yaşamam demek olacaktır ki böyle de yaşanmaz.Asla affedemem ama neden affedilmediğini de bilemeyeceğinden aynı sıkıntı devam edecektir
    Sürekli düşünüyorum,sürekli.Söyleyin dostlar hangi yolun sonu ferah,aydınlık?
    Yardım edin,bir çıkış yolu gösterin.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.