yardım lütfen

Selamlar arkadaslar, Avusturyada öğrenciyim erasmus ile geldim tatil için türkiyeye dönmek istiyorum pasaportumdaki Türk vizemin süresi doldu zaten 4 aylık vermişlerdi. Fakat burda bi kart verdiler bana "oturum izni " ...


  1. Alt 03-24-2009, 22:29 #1
    blankpage Mesajlar: 1
    Selamlar arkadaslar,

    Avusturyada öğrenciyim erasmus ile geldim tatil için türkiyeye dönmek istiyorum pasaportumdaki Türk vizemin süresi doldu zaten 4 aylık vermişlerdi. Fakat burda bi kart verdiler bana "oturum izni " diye 1 yıl süreli.

    şimdi benim vizem o kart mı oldu ?

    Türkiyeden dönerken o kartı mı göstericem ?

    bu Türkiyeden verilen vizenin bitmesi sorun olurmu?

    yardımcı olursanız sevinirim

  2. Alt 03-24-2009, 22:44 #2
    oguzhan Mesajlar: 1.372
    Blog Başlıkları: 1
    O verdikleri kart Sizin Vizeniz, onunla giris cikis yapabilirsiniz bitis suresine kadar, ayriyeten Pasaportunuzun Vizesinide uzatmaniz gerekli o islemide burdaki Türk konsoloslugundan yapabilirsiniz.

  3. Alt 03-26-2009, 01:06 #3
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    türkiyeden verilen vizeyi diyorsaniz zaten o bitmis ve size yenisi verilmistir her yerde o karti yani Aufenthaltstitel'i yaninizda tasimalisiniz.

    eger pasaportunuzun süresi bittiyse yani türk vizesi denilebilirde ozaman oguzhan kardesimin dedigi gibi konsolosluga gidip uzatmalisiniz

    size verilen vize kartini zaten pasaportla kullanmalisiniz, yani yurt disina cikarken mutlaka vize kartini vede pasaportunuzu yaniniza alin.

    selametle

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.