Viyana Eğitim Kartı

Viyana eğitim kartı (Wiener Bildungspass) hangi lisan kurslarına, bilgilendirme modüllerine, danışmalara, eğitim ve meslek geliştirme kurslarına gittiğinizi kanıtlamaya yarar. Viyana eğitim kartı 300,-- EURO değerinde Viyana lisan çeklerini içerir ve ...


  1. Alt 11-03-2008, 18:35 #1
    yabanGülü Mesajlar: 3.851
    Blog Başlıkları: 125
    Viyana eğitim kartı (Wiener Bildungspass) hangi lisan kurslarına, bilgilendirme modüllerine, danışmalara, eğitim ve meslek geliştirme kurslarına gittiğinizi kanıtlamaya yarar.

    Viyana eğitim kartı 300,-- EURO değerinde Viyana lisan çeklerini içerir ve bu lisan çeklerini onaylı kurs düzenleyen her kuruluşa verebilirsiniz.

    Viyana eğitim kartını Almanca bilgilerinizin, mesleki vasıflarınızın, eğitiminizin ve meslek sonrası eğitiminizin sorulduğu her yere ibraz edebilirsiniz.

    Somut olarak ibraz edilecek yerler:
    • Almanca kursu düzenleyen kuruluşlar
    • Eğitim ve meslek geliştirme eğitimi etkinlikleri
    • Danışma randevuları
    • İş Kurumu (AMS)
    • Potansiyel işverenler

    İşbirliği ortakları şimdiye kadar hangi önlemlerden yararlandığınızı ve bundan sonra sizin için hangi adımların daha faydalı olacağını bir bakışta görebilirler.
    Bu yüzden Viyana eğitim kartını iyi muhafaza etmeniz ve adı geçen kuruluşlara gittiğinizde her zaman göstermeniz önemlidir.

    Eğer Viyana eğitim kartını kaybederseniz, lütfen kayıp eşya bürosuna (yakınınızdaki İlçe Belediye Dairesi’ne) giderek, eğitim kartınızı kaybettiğinize dair bir belge düzenletiniz.

    Sonra 01/90 500 36 – 01 (Almanca) veya 01/90 500 36 – 03 (Türkçe) telefon numarasından çağrı merkezini arayarak, başlangıç koçlarımızdan birinden randevu alınız. Oraya gittiğinizde aldığınız belgeyi gösterdikten sonra size yeni bir eğitim kartı düzenlenecektir.

    Eğitim Kartı-Belge Dosyası
    Başlangıç koçluğunda eğitim kartınızla birlikte size bir de belge dosyası verilecektir.

    Bu dosyanın içinde bütün dokümanlarınızı, evraklarınızı, sertifikalarınızı, kursa gittiğinize dair belgelerinizi, çeşitli danışma bürolarının bilgilendirme kağıtlarını vs. saklayabilirsiniz.

    Belge dosyanızın size verilirken içerdikleri:

    • Önsöz
    • Verilerin kullanılması için sizin tarafınızdan imzalanmış muvafakatname
    • Eğitim kartı işbirliği ortaklarının tanıtılması
    • Eğitim kartı, Viyana lisan çekleri, modül sunumları hakkında açıklama
    • Önerilen ilk tarihler


    BURADAN DAHA DETAYLI BILGI ALABILIRSINIZ

    Konu yabanGülü tarafından (11-03-2008 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.