ADNAN OKTAR'IN IRIB (İRAN DEVLET TELEVİZYONU) İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ TELEFON GÖRÜŞMESİ (13 Ocak 2009)

HarunYahya.Tv - ADNAN OKTAR'IN IRIB (İRAN DEVLET TELEVİZYONU) İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ TELEFON GÖRÜŞMESİ (13 Ocak 2009)



İran Devlet Televizyonu İRİB, geçtiğimiz günlerde Sayın Adnan Oktar’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek Sayın Oktar’ın Gazze’de yaşanan olaylarla ilgili görüşlerini ve çözüm önerilerini sordu. Sayın Oktar, kendisine yöneltilen soruları yanıtlarken birbirinden önemli açıklamalarda bulundu; Müslümanlara çok önemli mesajlar verdi. Bu sorulardan bazıları şöyleydi:
Siyonistlerin bu katliamı yapmasının ardındaki sebep nedir? İşgal rejimi niçin fosfor bombası gibi silahlar kullanıyor? Yaşanan katliamlara getirilmesi gereken en isabetli çözüm nedir? Bu zulmü destekleyen unsurlar, yalnızca siyasi unsurlar mıdır? İslam Ülkeleri Parlementolar Birliği toplantısından neler çıkmalı, bu toplantı Gazze’deki Müslüman kardeşlerimiz için bir umut olabilir mi? Diplomatik anlamda İsrail ile ilişkilerin kesilmesi bir çözüm olabilir mi? Hz. mehdi’nin etrafında ittifak etme konusundaki engeller nasıl aşılır?
Sayın Oktar’ın üzerinde durduğu canalıcı konu; Müslümanların, zuhur eden Hz. mehdi’yi aramalarının ve onun etrafında ittifak etmelerinin gerekliliğiydi. Başka hiçbir çözüm yolunun sonuç vermeyeceği de önemli tespitlerinden bir diğeriydi.