Fethullah Gülen'e Yapılan İsnatlar

c0LD ´isimli üyeden Alıntı ↑...


Ağaç Şeklinde Aç12Beğeni

  1. Alt 07-27-2008, 02:12 #51
    alptraum Mesajlar: 38.107
    Blog Başlıkları: 28
    c0LD´isimli üyeden Alıntı
    ufacık bi örnek vereyim..cemaatlerde abiler ablalar var vardır..büyük abiler ve ablalar vardır..sırasına göre kaldıkları evin semti oda sayısı ve ev içindeki malzemeler bile diğerlerine göre cok farklıdır..kaldıki cep faturaları dahi cemaat öder..sana göre bu doğruysa bana göre yanlıştır..

    Eğer cemaatin yararına bir konuşma dışında, görüşme yapıyor ve faturayı ödettiriyorsa ve ödeyen kişinin bundan haberi yoksa bu kul hakkı meselesidir kardeşim rabbim dahi kul hakkına karışmıyor var gel varsada böyle birşez sende bende kesinliği olmayan bir durumda hem su-i za etmeyelim hemde kul hakkına girmemiş olalım. Bugün gözümle görmediğim birşeye kesinlik vermem ve gördüklerimde olsa göz merceğimde görüş alanımda o kadar kısıtlı ki emin ol herkesi göremem ve genel konuşamam bence sende konuşma....


    selametle

  2. Alt 09-05-2008, 00:00 #52
    mmfme Mesajlar: 10
    kendi içimizden çıkıp islama hizmet eden insanarın adı ya da metodu ne olursa tartışmaya açılması yada oncu buncu şeklinde insanların kategorize edilmesi çok doğru birşey değil. müslümanlara faydası dokunacak konular varken birbirimizi yemeyelim. ayrıca meyveli ağaç taşlanırmış.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.