![]() |
--->: Diyalog Devletin Resmi Politikasidir Alıntı:
Ben ve DIYALOG olurmu hic böyle sacmalik... |
--->: Diyalog Devletin Resmi Politikasidir siz daha karşınızdaki anlamadan bir kere daha dinlemeden ''sacmalik'' diyorsunuz bu nasıl bir mantık bir önceki yazımda dediğimi yineliyorum karşıt hiçbir fikrin varlığını kabullen(e)meyen ''kemikleşmiş'' bir düşünceniz var. bu düşüncede birisiyle hiç bir konu tartışılmaz ve hiçbir sonucada varılamaz.size tavsiyem bir kerede olsa gidin aklınızdaki soruları sorun ve aldığınız cevapları bizlerlede paylaşın. hep aynı konular etrafında dönüp duruyoruz...Bu tutumunuzla bir çözüme varacağımızıda sanmıyorum...sizden ricam bir kerede olsa gidin ''ya kardeşim sizin bu yaptığınız şey yanlıştır!'' deyin bakalım size ne diyecekler ne anlatacaklar... |
Ben bu yaziya Alıntı:
Yada; Alıntı:
|
--->: Diyalog Devletin Resmi Politikasidir alıntı yaparken hata oldu sanırım alıntı yaptığınız kısım görünmüyor ??? |
Hayir hata yok,sadece 40 numarali yaziyi kast ederek koymustum... |
Madem katildiniz o günkü konu neydi? Ya da ne yanlisini gördünüz? Yukaridaki yazinizda katilmadiginizi ima ediyorsunuz ve herkes öyle anliyor buyrun ; IslamForum Ne Olursan Ol Gel - Tekil Mesaj gösterimi - Dinler arası diyalog |
Camii baskani olarakta tek basimada bulundum ama dediginiz sekilde bir anlasmayla degil sadece davetli oldugumuzdandir,Yani biz hic bir sekilde PARCASI olmadik,Ve OLMAYACAGIZDA diyoruz.Kendim hic bir diyalogta bulunmam sadece Kurani söyler cikarim,Gerisini herkes kendisi düsünmelidir... |
--->: Diyalog Devletin Resmi Politikasidir tutarsız söylemleriniz ve tezatlıklarınızla gülümsettiniz beni sayın metin mete |
Neden biz gidipte bir parcasi oldukmu dedik?Yoksa onlarin emrinemi girdik?Her iki katilimda sadece davettir ve davete icabet edilmis gereken ayetler okunmus ve geri dönülmüstür..Hepsi bu gülmek size yakisiyor... |
--->: Diyalog Devletin Resmi Politikasidir ''Ben ve DIYALOG olurmu hic böyle sacmalik...'' demek yerine ''davete icabet ettim ve bir kere gittim'' demek çok mu zor? gülmek bana yakışıyor ama her halini kuran-ı kerime göre yaşadığını söyleyen birine bu tutum yakışmıyor |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:42 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük