![]() |
--->: Diyalog Devletin Resmi Politikasidir Alıntı:
Yani bizde inanmadigimiz konulara cevap verecek ortamdan kacalimmi?Yani bize taninan konusma firsatini tepelimmi,Kacan insanin vermesi gereken cevabi yok demektirki bizim cevabimiz hazirdir;Allah katinda din ISLAMDIR...Ben bunu demedimmi bunun delilini Kerim oraya yapistirmadimi?Ben diyalog taraftari olarak yani parcasi olarak gitmedim dedim!Ve gitmedimde yani asla PAPANIN misyonlugunun parcasi olmadim ve onun misyonunu yapmadim... |
--->: Diyalog Devletin Resmi Politikasidir ben size ''papanın misyonlugunun parcasi oldunuz'' vs. demedim ki; af buyurun ama kendiniz yazıp kendiniz oynuyorsunuz, ben gayet basit bir soru sordum. gittiniz mi dedim siz lafı nerelere getirdiniz.kendimi suya yazı yazıyormuş gibi hissetmeye başladım -cevap hakkı doğmadığı sürece- bu konu hakkında size bir şey yazmayacağım.buyrun sahne sizin kendiniz yazın kendiniz oynayın. |
--->: Diyalog Devletin Resmi Politikasidir Konu eski olmasindan ve güncelligini yitirmesinden ötürü su andan itibaren kapatilmistir. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:57 . |
2000- 2025
Tüm bağışıklıklar ve idelerden bağımsız olan sözcükleri sarfetmeye mahkumdur özgürlük