KASIM 9 - Muhakeme.net yenilikleri

Muhakeme.net forumunda kullanicilar acisindan bir cok yenilik su anda aktif olarak calismaktadir. Yaklasik 1 ayi geckin süredir site üzerinde bulunan bir cok hata düzeltilmis olup siz degerli kullanicilar icin daha ...


Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 3 gönderen alptraum
  • 1 gönderen Henna
  • 1 gönderen berazi

  1. Alt 11-10-2010, 01:14 #1
    alptraum Mesajlar: 38.105
    Blog Başlıkları: 28
    Muhakeme.net forumunda kullanicilar acisindan bir cok yenilik su anda aktif olarak calismaktadir. Yaklasik 1 ayi geckin süredir site üzerinde bulunan bir cok hata düzeltilmis olup siz degerli kullanicilar icin daha rahat kullanima sunulmus bulunmaktadir.

    Bu yeniliklerden bahsedelim.

    ---- Content Delivery Network ----

    Muhakeme.Net siz degerli kullanicilarimiz icin daha stabil ve HIZLI calismasi icin resim, js, css v.b dosyalari CDN ile hizmetinize sunmaktadir. 1 aydir test asamasinda olan bu hizmetimiz kararliligini sürdürecektir. Dünyanin bir cok yerinden sitemize ulasan ziyaretcilerimiz mevcut ve bu hizmetle beraber girdikleri internet baglantisina en yakin sunucudan sitemizi görüntüleyebilecekler. Bu da HIZ demektir. Dünyanin bir cok farkli yerindeki sunucular da sitemizin dosyalari cache lenmektedir. Ziyaretcilerimizin rahati bizler icin önemlidir.

    ------ Yeni görünüm -----

    Farkinda olabileceginiz gibi sitemizin görünümü yaklasik 1 aydan beri degismis bulunmaktadir. Bir cok teste tabi tutularak bu görünümün daha sade ve kullaniciya daha iyi bir hizmet sunacagi kanaatinde bulunarak TEMAMIZI degistirdik. Bu görünümümüzde kalici olmayacak fakat bir süre bu sadelikte begeniye acik kullanacagiz. Eski görüntümüzdeki yavasliga sebep olan hatali görünümlere sebep olan bir cok --hata --- bu temamizda bulunmamaktadir. Temamizda sadece eksiklikler olup yeni özellikler en kisa zamanda eklenecektir. Herhangi bir tarayicida hatali görünüme sebep veren unsurlar olursa bizlerle paylasmaktan cekinmeyiniz.

    ------ Online chat ------

    Web 2.0 formatinda kullanicilarin memnun kaldigi facebook benzeri chat sitemizde aktif durumdadir. Bazi kisitlamalar yer almaktadir. Örnegin videolu görüntü ve sesli mesajlasma gibi....

    Peki kimlerle ANLIK mesajlasabileceksiniz.

    Sadece arkadas listenize kabul ettiginiz kisilerle anlik mesajlasabilirsiniz. Karsilikli oyun oynayabilirsiniz.
    Ekran görüntüsü :
    KASIM 9 - Muhakeme.net yenilikleri


    ---- Yeni konu - Gelismis Mesaj ---

    Dikkatimi ceken unsurlardan biriside yeni konu acilirken kisilerin konuya ait anahtar kelime eklememeleri ve anket konu acmamalari. Bu yüzden mesaj yazma görünümünü sizler icin daha rahat kullanilabilir hale getirdik.

    ---- Site ici arama ---

    Kaydedilen LOG dosyalarina göre sitemizi ziyaret eden kullanicilarimiz aramalarinda tam dogru sonuca ulasamamaktadir. Bu durum ise aranan kelimeler den kaynaklanmaktadir. Daha cok kelime kelime aramayi secen kullanciilarimiz icin yeni cok kullanisli bir özellik ekledik. Sitemizin sag üst kösesinde arama yapacaginiz kelimenin ilk 3 harfini yazdiginizda size o kelime ile ilgili bulunan sayfalari alt alta siralayacaktir. Tüm kelimeyi de yazdiginizda ayni sonucu göreceksiniz. Örnegin muhakeme kelimesini site icerisinde aratmak istiyorum. Asagida örnek resimde göreceginiz gibi muhake harflerini yazarak site icerisinde tüm dökümanlari ayrintili olarak bir pencere icerisinde otomatik acacaktir.

    Örnek resim :

    KASIM 9 - Muhakeme.net yenilikleri


    Farkli kategoriler

    Forum icerisinde bazi kategoriler kapanmis olup yerine yeni kategoriler eklenmistir. Tüm kategorileri FORUM ana sayfamizdan inceleyebilir ve paylasimlarda bulunabilirsiniz.

    16 KASIM - Sitemiz 1 gün kapali kalacaktir

    Sitemiz 16 KASIM da tüm donanimiyla ayni sunucu fakat farkli DATACENTER da hizmet verecektir. Muhakeme.Net in emin ellerde oldugu sunucumuzun bulundugu yer asagidaki videodadir ;

    [FLV]http://www.datadock.eu/templates/images/movie/movie_en.flv[/FLV]

    Eklenmiş Resmin önizlemesi

    • KASIM 9 - Muhakeme.net yenilikleri-chatjpg
      chat.jpg
      Boyut:
      56.3 KB (Kilobyte)
      Görüntüleme:
      901
    • KASIM 9 - Muhakeme.net yenilikleri-aramapng
      arama.PNG
      Boyut:
      148.0 KB (Kilobyte)
      Görüntüleme:
      808
    yabanGülü, Henna ve HiLaLNuRu bunu beğendiler.
  2. Alt 11-23-2010, 20:39 #2
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    emeğinize bereket nur olsun...

    çok verimli görünüyor ,daim olsun selam olsun...

    alptraum bunu beğendi.
  3. Alt 05-13-2011, 09:50 #3
    berazi Mesajlar: 4
    hizmetinizin sadaka-i cariye olması dileğimle, teşekkür/selamlar

    alptraum bunu beğendi.
  4. Alt 07-20-2011, 11:20 #4
    ekrem_nur Mesajlar: 4
    maşallah başarılarınızı tebrik eder devamını dilerim...

  5. Alt 07-20-2011, 11:21 #5
    ekrem_nur Mesajlar: 4
    bu arada sayfamızın yeni teması çok güzel olmuş.

Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.