Ahmaklığın Fotoğrafı Çekilmiş

İsrail Savunma Bakanı kapalı dürbünle tatbikat izledi. 23 Şubat 2007 Cuma : 14:43 İsrail'de bir gazete, İsrail Savunma Bakanı Amir Peretz ile dalga geçen bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta Peretz, bir ...


Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 2 gönderen Henna
  • 1 gönderen safer82

  1. Alt 01-21-2009, 19:22 #1
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    İsrail Savunma Bakanı kapalı dürbünle tatbikat izledi.
    23 Şubat 2007 Cuma : 14:43 İsrail'de bir gazete, İsrail Savunma Bakanı Amir Peretz ile dalga geçen bir fotoğraf yayınladı. Fotoğrafta Peretz, bir askerî tatbikatı dürbünle izlerken görülüyor.




    Ahmaklığın Fotoğrafı Çekilmiş

    Ancak Peretz'in gafı olarak da yorumlanan bu fotoğrafta dürbünün kapaklarının kapalı olduğu görülüyor. Aynı şekilde daha önce ABD Başkanı George W. Bush ve İsrail eski Başbakanı Ariel Şaron da kapakları kapalı dürbünle askeri tatbikat izlemişlerdi.

    Ahmaklığın Fotoğrafı Çekilmiş

    İsrail'in Yedioth Ahronot gazetesinde yer alan habere göre Amir Peretz ve İsrail Genelkurmay Başkanı Gabi Aşkenazi, bir tatbikatı izlerken görülüyor. Ancak Peretz'in, askerleri izlediği dürbünün kapakları kapalı. Fakat fotoğrafı çeken fotoğrafçıya göre ise Peretz, dürbünü tam üç kez kullanıyor ve ardından gördükleri hakkında Aşkenazi'ye yorumda bulunuyor.

    Uzmanlar, bu fotoğrafın zaten zor günler geçiren Amir Peretz için yeni bir darbe olabileceğini belirtiyor. Peretz'in güvenirliği, geçtiğimiz yaz yaşanan Lübnan savaşında sonra oldukça ciddi biçimde düşmüştü.

    Yedioth Ahranot, konuya ilişkin haberinde Peretz'in kapalı dürbün kullanan ilk lider olmadığına dikkat çekiyor.

    Ahmaklığın Fotoğrafı Çekilmiş
    ....Dürbününe Dikkat
    İşte Bu kadarcık biri..



    safer82 ve husiyin bunu beğendiler.
  2. Alt 01-21-2009, 22:23 #2
    safer82 Mesajlar: 745
    Fazla söze ne gerek var

    Henna bunu beğendi.
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.