Beyin Nakli

Arkadaşlar bu msjın tebessümdür sebebi paylaşımı Agir bir hasta hastanede. Tüm ailesi bekleme odasında doktorlardan haber bekliyor.Yorgun ve umutsuz bakıslı bir doktor çikiyor 'Tek yasam sansı var oda beyin nakli. ...


  1. Alt 11-02-2008, 13:49 #1
    Ziyaretci
    Henna Mesajlar: n/a
    Arkadaşlar bu msjın tebessümdür sebebi paylaşımı

    Agir bir hasta hastanede. Tüm ailesi bekleme odasında doktorlardan haber bekliyor.Yorgun ve umutsuz bakıslı bir doktor çikiyor 'Tek yasam sansı var oda beyin nakli. Böyle bir ameliyati ilk olarak deneyeceğiz, tabi masraflar hastanın ailesine ait.'Aile, şaşkın, yorgun, çaresiz... Aralarından biri 'Peki ama fiyat nedir diyor ?''Değişir' diyor cerrah. 5000 Euro erkek beyni kullanırsak, 200 Euro kadın beyni kullanırsak.Uzun bir sessizlik çöker. Beyler gülmemeye çalışırlar. Hanımlarla göz göze gelmekten kaçarlar. Ama aralarından biri merakını yenemez, peki doktor bu fiyat farkının nedeni nedir? Diye sorar.Cerrah gülümser. 'Eh tabi, ayni arabalar gibi, kadın beyinleri ucuz oluyor akıllarını çok kullandıkları için. Kullanılmış akil, kullanılmış beyin. Erkek beyni hiç kullanılmamış sıfır km araba gibi pahalı oluyor. Hikâyenin ortasında gülümseyen beylere selâm.Hikâyenin sonunda gülümseyen bayanlar...hepinize sevgiler..

    BİZ MUHABBET FEDAİLERİYİZ,HUSUMETE YER YOK!




    not:burada kullanılmış akıl dan artı eksi sonuçlar....kullanılmamış hakeza.

  2. Alt 11-02-2008, 14:24 #2
    NUAYM@N Mesajlar: 10
    5000 Euro iyi para


Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın

Bu soru sistemi, zararlı botlara karşı güvenlik için uygulamaya sunulmuştur. Bundan dolayı bu kısımı doldurmak zorunludur.