Şubatta Ardahan´da öğretmen atanacak   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 01-30-2012 (14:50)   Son Mesaj: 01-30-2012 (14:50)    Cevap: 0    Gösterim: 422  

    01-30-2012

    Şubatta Ardahan´da öğretmen atanacak

    Şubatta Ardahan´da öğretmen atanacak
    Şubatta Ardahan´da öğretmen atanacak

    Ardahan’a atandıktan göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, eğitimde gerekli başarıyı yakalamak için el birliği yaparak çalışacaklarını söyledi.

    Eteker, şubat ayının ilk haftasında Ardahan"a 126 öğretmenin atanacağını da açıkladı.

    Ardahan"da okulların fiziki olarak yeterli olduğunu, ilde aileler de duyarlı davranırsa başarıyı yakalayacaklarını belirten Eteker, eğitimle ilgili çok ciddi projeleri olduğunu, bunları hayata geçirmek için ekip ruhu ile çalışacaklarını kaydetti. Eğitimde yaşanacak sorunları en aza indirmeyi hedeflediklerini ifade eden Eteker, "Bu nedenle öncelikle işe kendimizi inandırmamız gerekir. Uzun maratonlu bir yola çıkıyoruz, plan ve projeleri ileriye yönelik ele alacağız. Halka hizmet Hakka hizmet düsturuyla hareket edeceğiz. Başarı hepimizin olacak, başarısızlığı ise kendimden bulacağım. Sorunları ortak akılla çözeceğiz. Her türlü eleştiriye açık olacağız. Eleştirilere açık olmayan idareciler kendi mesleği içinde kör olurlar." dedi.

    Öncelik olarak 'Okullar Hayat Olsun' projesi ile Ardahan'da çığır açıp önlerine koydukları hedeflere emin adımlarla yürüyeceklerini kaydeden Eteker, "Başarısızlık bu güzel ilin ve bu güzel insanların kaderi olmaması gerekmektedir. Bunun için bu günden itibaren eğitimde reform başlatıyoruz." diye konuştu.




    Şubatta Ardahan´da öğretmen atanacak Yorumları