Kitabı oku, helikopterle Bağcılar´ı gez   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 01-27-2012 (21:53)   Son Mesaj: 01-27-2012 (21:53)    Cevap: 0    Gösterim: 568  

    01-27-2012

    Kitabı oku, helikopterle Bağcılar´ı gez

    Kitabı oku, helikopterle Bağcılar´ı gez
    Kitabı oku, helikopterle Bağcılar´ı gez

    Bağcılar Belediyesi, ilçeyi çocuklara tanıtmak için sıra dışı bir proje hazırladı. “Başkan’la Süper Gezi” isimli bir kitap hazırlayan Bağcılar Belediyesi, çekilişle 4 öğrenciye helikopterle Bağcılar’ın üzerinde tur attıracak.

    Bağcılar Belediyesi, ilçeyi çocuklara daha iyi tanıtabilmek için görülmedik bir proje hazırladı. Çocuklar için, "Başkanla Süper Gezi" isimli bir kitap hazırlayan Bağcılar Belediyesi, kitap üzerindeki seri numaraları esas alarak noter huzurunda çekiliş yapacak. Çekiliş sonucunda dört şanslı öğrenci belirlenecek ve öğrenciler Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile helikopterle Bağcılar"ı gezecek.

    23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI"NDA

    Gezinin yapılacağı tarih de çocuklar için oldukça manidar. 10 Nisan"da gerçekleştirilecek çekilişte geziye katılma hakkını elde edecek öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nın olduğu 23 Nisan tarihinde helikoptere binecek.

    Başkan Çağırıcı, Bağcılar üzerinde uçuş yapacak helikopterde, çocuklar, Bağcılar"ı tanıtacak. Bağcılar"da sadece ilköğretim okullarına devam eden 120 bin çocuk olduğunu hatırlatan Başkan Çağırıcı, "Çocuklarımıza, yaşadıkları ilçeyi tanıtmak için böyle bir proje hazırladık. Hedef kitlesi çocuklarımızın olduğu pek çok tesisimiz var ve özellikle bu tesislerimizi çocuklarımıza tanıtmak istiyoruz" dedi.

    KİTAPTA NE ANLATILIYOR?

    "Başkan"la Süper Gezi" isimli kitap, çizgi roman formatında, çocukların anlayabileceği bir dille yazıldı. İlköğretim öğrencisi Mehmet ve Zeynep isimli iki kuzen öğretmenlerinin verdiği "Yaşadığımız ilçeyi tanıyalım" isimli ödevi yapmak üzere Bağcılar Belediyesi"ne gelir. Öğrencilerle yakından ilgilenen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, çocuklara helikopterle Bağcılar"ı gezdirir.




    Kitabı oku, helikopterle Bağcılar´ı gez Yorumları