´Andın kaldırılması ile ilgili çalışma yok´   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 01-26-2012 (17:50)   Son Mesaj: 01-26-2012 (17:50)    Cevap: 0    Gösterim: 601  

    01-26-2012

    ´Andın kaldırılması ile ilgili çalışma yok´

    ´Andın kaldırılması ile ilgili çalışma yok´
    ´Andın kaldırılması ile ilgili çalışma yok´

    Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ilköğretimdeki öğrenci andının kaldırılacağı yönündeki söylentilere cevap verdi.

    Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bir gazetecinin, ilköğretimdeki öğrenci andının kaldırılacağı yönündeki söylentilerin gerçek olup olmadığıyla ilgili sorusuna, "Biliyorsunuz ben eğer herhangi bir çalışma varsa açık kalplilikle sizlerle paylaşıyorum. Böyle bir çalışma olduğu zamanda yine paylaşacağım." cevabını verdi.

    Bakan Dinçer, Millî Güvenlik dersinin kaldırılmasına ilişkin soru üzerine ise müfredatın sadeleştirilmesi ve daha etkili bir yöntemle sunulması konusunda çalışmalar yapıldığını, neticelenince kamuoyuna açıklanacağını söyledi.

    Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenen sempozyumda konuşan Özel Okullar Derneği Başkanı Cem Gülan'ın, özel okul öğrencilerine de tablet bilgisayar verilmesi isteğinin hatırlatılması üzerine Dinçer, kamu okullarına dağıttıktan sonra özel okullara verilmesi gibi strateji izlenmesi halinde, bunu dört yıl sabırla bekleyeceğini sanmadığını söyledi. Dinçer, "Onlar şu anda bile bu işe daha hızlı geçiş yapacaklardır, bizden beklemeyeceklerdir.'' diye konuştu.




    ´Andın kaldırılması ile ilgili çalışma yok´ Yorumları