Bahçeşehir´den İzmir´e yeni üniversite   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-26-2012 (16:53)   Son Mesaj: 01-26-2012 (16:53)    Cevap: 0    Gösterim: 422  

    01-26-2012

    Bahçeşehir´den İzmir´e yeni üniversite

    Bahçeşehir´den İzmir´e yeni üniversite
    Bahçeşehir´den İzmir´e yeni üniversite

    Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliğiyle "Türkiye Değerler Araştırması" konulu seminer düzenlendi.

    İş dünyasının büyük ilgi gösterdiği İzmir Hilton Oteli"ndeki seminer, Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın"ın açılış konuşmasıyla başladı.

    Üniversitelerinin İzmir"de kolej ve üniversite açacağını belirten Rektör Yalçın, "Uzun zamandır düşündüğümüz yatırımı bu sene hayata geçireceğiz. İlk olarak Bahçeşehir Koleji'ni kuruyoruz. Eylül ayında eğitim hayatına başlayacak." dedi. Yine eylülde üniversite olarak yüksek lisans programlarına başlayacaklarını ifade eden Prof. Dr. Yalçın, stratejik pazarlama, marka yönetimi, özel hukuk, eğitim bilimleri ve tedarik yönetimi alanlarında yüksek lisans eğitimleri olacağını sözlerine ekledi. İzmir"de iki fakülte ve dört yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Teknoloji Fakültesi'nde öğretime başlayacaklarını belirterek, "Kolej ve üniversite yatırımlarımız için ilk etapta 15 milyon dolarlık bütçe ayırdık." şeklinde konuştu.




    Bahçeşehir´den İzmir´e yeni üniversite Yorumları