Emekli asker birikimleri ile okul yaptıracak   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 01-26-2012 (13:53)   Son Mesaj: 01-26-2012 (13:53)    Cevap: 0    Gösterim: 431  

    01-26-2012

    Emekli asker birikimleri ile okul yaptıracak

    Emekli asker birikimleri ile okul yaptıracak
    Emekli asker birikimleri ile okul yaptıracak

    Hayırsever emekli astsubay birikimleri ile Bursa’da bir ilköğretim okulunun yapımına büyük katkı sağladı.

    Nilüfer ilçesi Görükle Mahallesinde 24 derslikli ilköğrtemi okulu binası yapılacak. Emekli Astsubay Abdulgani Erverdi okulun yapımı için İl Özel İdaresi'ne 800 bin lira nakdi bağış yaptı. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak okul inşaatını İl Özel İdaresi tamamlayacak. 'Hatice-Gani Erverdi' ismi verilecek olan ilköğretim okulu binası 2013 yılında eğitim öğretimin hizmetine girecek.

    Hatice-Gani Erverdi İlköğretim Okulu'nunprotokolü Heykel Valilik binasında düzenlenen törenle imzalandı. Törene Vali Şahabettin Harput"un yanı sıra, hayırsever Abdulgani Erverdi ve Milli Eğietim Müdürü Atilla Gülsar katıldı.

    Törende konuşan Bursa Valisi Şahabettin Harput, bu gün ölümsüzler kervanını bir hayırseverin de katıldığını anlatarak, "Bugün Bursa"da eğitime gönül verenler ve bu ölümsüzler zincirine bir halka daha eklendi. Gani Erverdi. Kendisi ülkemize yıllarca astsubay olarak değşiik yerlerde hizmet etmiş, büyük servet sahibi değil ama zengin bir gönül sahibi bir insan. Bizimle irtibat kurup bir ilköğretim yapımına destek vermek istediklerini anlattılar. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.




    Emekli asker birikimleri ile okul yaptıracak Yorumları