Kadir Has Ödülleri sahiplerini arıyor   Konuyu açan: Güncelajans   İlk Mesaj: 01-25-2012 (11:49)   Son Mesaj: 01-25-2012 (11:49)    Cevap: 0    Gösterim: 401  

    01-25-2012

    Kadir Has Ödülleri sahiplerini arıyor

    Kadir Has Ödülleri sahiplerini arıyor
    Kadir Has Ödülleri sahiplerini arıyor

    Kadir Has Üniversitesinin kurucusu merhum Kadir Has adına düzenlenen başarı ödülleri, bu yıl ''Sanatta Üstün Başarı Ödülü'' ve ''Gelecek Vadeden Sanatçı Ödülü'' olarak 2 kategoride verilecek.

    Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin ulusal ve uluslararası düzeyde önemli başarılara imza atan, toplumun gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumlarını tanıtmayı, ödüllendirmeyi amaçlayan Kadir Has Ödülleri, geçen yıl ''Üstün Başarı'' ve ''Gelecek Vadeden Bilim İnsanı'' olmak üzere iki kategoride verildi.

    Bu yıl da ''Sanatta Üstün Başarı Ödülü'' ve ''Gelecek Vadeden Sanatçı Ödülü'' kategorilerinde verilecek ödül için adaylar kendileri başvurabilecekleri gibi başkaları tarafından aday gösterilebilecek. Değerlendirme Kurulu da aday önerebilecek.

    Ödül beratı ve parasal ödülden oluşan Kadir Has Ödülleri için kültür-sanat alanlarında farklı dallarda gerçekleştirdikleri çalışmalarıyla başarılara imza atan, ulusal/uluslararası tanınırlığa ulaşan ya da bu potansiyeli bulunan adayların başvurması bekleniyor.

    ''Sanatta Üstün Başarı Ödülü''ne 20 bin dolar ve berat, ''Gelecek Vadeden Sanatçı Ödülü''ne 10 bin dolar ve berat verilecek.

    Kadir Has Ödülleri için başvuruların, Kadir Has Üniversitesi Genel Sekreterliğine 8 Mart'a kadar yapılması gerekiyor.




    Kadir Has Ödülleri sahiplerini arıyor Yorumları