Sömestr tatilinde ücretsiz sanat atölyeleri   Konuyu açan: Saatte1   İlk Mesaj: 01-18-2012 (18:59)   Son Mesaj: 01-18-2012 (18:59)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    01-18-2012

    Sömestr tatilinde ücretsiz sanat atölyeleri

    Sömestr tatilinde ücretsiz sanat atölyeleri
    Sömestr tatilinde ücretsiz sanat atölyeleri

    Sömestri tatili yaklaşıyor. Bir çok firma çocuklar ve gençler için tatilde eğlenceli zamanlar geçirebilecekleri sanat faaliyetleri hazırlıyor.

    Gitar, bale, drama, dans ve keman atölyeleri ile bol eğlenceli sanat atölyeleri çocukları ve gençleri bekliyor.

    Her hafta sonu Deposite Outlet"te gerçekleştirilen sanat atölyeleriyle çocukları ve gençleri sanatla buluşuyor. Her cumartesi ve pazar günü 14:00 ile 17:00 saatleri arasında gitar, bale, drama, dans, Latin dansları ile keman atölyeleri ve ödüllü çocuk yarışmalarından oluşan etkinliklerde çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

    Grup halinde yapılan çalışmalar çocukların yaşıtlarıyla bir arada vakit geçirmelerini ve ortak bir değer doğrultusunda işbirliği yapmalarını sağlayarak sosyal gelişimlerine katkıda bulunduğu gibi, onların daha aktif, daha sosyal ve daha mutlu olmalarını sağlıyor. Ayrıca çocukları sanatla buluşturan bu etkinlikler, onların ileriki yaşamlarında yapacağı tercihler konusunda da bir hazırlık niteliği taşıyor. Atölyelere katılan gençler ise hem yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor hem de sahne önünde yeteneklerini sergileyerek özgüvenlerini artırıyor. Sömestr tatilinde ücretsiz sanat atölyeleri


    Aileler çocuklarının hangi sanat dalına daha yatkın olduğunu erken keşfetmek isterler. Bu nedenle hem bunu öğrenmek hem de birlikte eğlenceli zamanlar geçirmek için Deposite Outlet"in sanat atölyelerine katılabilirler.

    KÜÇÜK SANATÇILARA ÖZEL SANAT EĞİTİMLERİ

    Öğrenciler birinci dönemi bitiriyor, yorgunluklarını eğlenceli ve sosyal ortamlarda atıyorlar. Çeşitli firmalar da onların kişisel ve sosyal gelişimlerine destek olmayı sürdürüyor.

    Hem yetişkin hem de çocuklar için birçok dalda eğitim veren Deposite Çocuk Kulübü; karne tatiline özel muhteşem bir kampanya başlattı. Bale, Gitar, Modern Dans, Keman, Drama, Tiyatro ve Resim branşlarında eğitim veren kulüp, 1 branşa kayıt yaptıran tüm öğrencilere, hafta içi olması koşuluyla 2. branşı da hediye ediyor. Çocukların kişisel gelişimlerinde sanatın da önemli bir etkiye sahip olduğunun bilincinde olan kulüp düzenledikleri eğitimler ve gerçekleştirdikleri kampanyalar ile geleceğin daha mutlu yetişmesine olanak sağlıyor. Kayıtları 8 Ocak"ta sona eren kampanyaya ilgi oldukça yoğun oldu.

    Anneler ve babalar çocuklarını emin ellere emanet edip kazançlı alışverişin tadını çıkarırken, çocuklarda Çocuk Kulübü"nün ücretsiz sanat atölyelerinde eğlenceli vakit geçirecekler.




    Sömestr tatilinde ücretsiz sanat atölyeleri Yorumları