Umut yolcuları engel tanımıyor   Konuyu açan: Savrozi   İlk Mesaj: 01-18-2012 (17:54)   Son Mesaj: 01-18-2012 (17:54)    Cevap: 0    Gösterim: 429  

    01-18-2012

    Umut yolcuları engel tanımıyor

    Umut yolcuları engel tanımıyor
    Umut yolcuları engel tanımıyor

    Kağıthane’de faaliyetlerini sürdüren Umut Yolcuları Kooperatifi, Engelli çocuklarımızın ellerinden tutarak, hayatın tadının nasıl çıkarılabileceğinin yollarını gösteriyor..

    Hayatın her safhasında mutlu olunacağının pozitif sinyallerini engelli çocuklarımıza yansıtarak, toplumun bir parçası olduklarının kabullenilmesini hedefleyen Umut Yolcuları Kooperatifi, yaş gruplarına göre uzman eğiticiler gözetiminde faaliyetlerini sürdürüyor.

    16 Ocak 2012 Pazartesi günü Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç"ın da katıldığı program, palyaçonun toplar ve balonlarla yaptığı hokkabazlıklarla sürerken, çocuklar da oyunlara katılarak güzel anlar yaşadılar.

    Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç, Engelli yavrularımıza hem kreş ve hem de eğitim hizmeti veren, Umut Yolcuları Kooperatifinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını, her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Programın hazırlanmasına destek veren sponsor firmaya ve bu müşfik kuruluşun faaliyetlerinde emeği geçen herkese teşekkür eden Fazlı Kılıç, küçük yavrularımıza da başarılar diledi.




    Umut yolcuları engel tanımıyor Yorumları