Yabancı öğrenciler Atatürk evi'nde   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 11-24-2011 (20:14)   Son Mesaj: 11-28-2011 (02:56)    Cevap: 1    Gösterim: 686  

    11-24-2011

    Yabancı öğrenciler Atatürk evi'nde

    Yabancı öğrenciler Atatürk evi'nde
    Comenius Projesi kapsamında 6 ülkeden gelen yabancı öğretmen ve öğrenciler Tekkeköy'deki Atatürk Evi'ni gezdi.

    Comenius Projesi kapsamında İtalya, Polonya, Estonya, Slovenya, Bulgaristan ve Romanya'dan 14 öğretmen ve 17 öğrenciden oluşan ekip ile proje iştirakçi ülkelerinden olan Türkiye adına ev sahipliği yapan Çarşamba Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden 7 öğretmen ve 21 öğrenci, Samsun'un doğal ve kültürel güzelliklerini gezerken Tekkeköy Belediyesi'ne bağlı Atatürk Evi'ni ziyaret etti.

    Ziyaretçilere Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin tarafından hazırlatılan çantalar günün anısına hediye edildi. Konuk öğrenciler proje formatı gereğince Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin evlerinde ağırlandılar. 25 Kasım Cuma günü Türkiye'den ayrılacak yabancı ekip, Samsun'un tarihi ve doğal güzellikleri ile Atatürk Evi'ni çok beğendiklerini belirtti.

    Ayrıca Çarşamba Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü Ercan Özkan ve proje koordinatörü İbrahim Türker, Tekkeköy Belediye Başkanı Hayati Tekin'e grubun ağırlanması ve verilen hatıra hediyeler için teşekkür etti.




    Yabancı öğrenciler Atatürk evi'nde Yorumları



      Permalink - Mesaj no 1  11-28-2011, 02:56

    → Yabancı öğrenciler Atatürk evi'nde


    kkkkkkkkk
    alptraum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar) alptraum