LYS birincisine otomobil verildi   Konuyu açan: Gündemci   İlk Mesaj: 09-24-2013 (15:27)   Son Mesaj: 09-24-2013 (15:27)    Cevap: 0    Gösterim: 1067  

    09-24-2013

    LYS birincisine otomobil verildi

    LYS birincisine otomobil verildi
    LYS birincisine otomobil verildi

    Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS), TS (Türkçe-Sosyal) dalında birinci olan Erzurumlu Ahmet Koçak'a dershane otomobil hediye etti.

    Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS), TS (Türkçe-Sosyal) dalında birinci olan Erzurumlu Ahmet Koçak'a dershane otomobil hediye etti. Türkçe-Sosyal (TS), puanına göre 500 tam puan alarak Erzurum'a ilk kez birincilik getiren Özel Aziziye Lisesinden Ahmet Koçak için Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde ödül töreni düzenlendi. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, FEM Dershanesi öğrencileri ve aileleri ile öğretmenler katıldı.

    FEM Dershanesi yönetimi LYS'de birincilik getiren Ahmet Koçak'a 'Toyota Yaris' marka otomobil hediye etti. Ahmet Koçak hediyesinin çekini Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge'nin elinden aldı. Törenin sunucusu, Mustafa Sandal'ın 'onun arabası var' şarkısını söylerken FEM Dershanesi LYS'de ilk 100'e giren öğrencilere de I-phone ve I-pad verdi.

    Erzurum'dan bugüne kadar Türkiye birincisi çıkmadığını anlatan Ahmet Koçak, bu durumun şehre kaybettirdiği şeylerin olduğunu söyledi. Ahmet Koçak, otomobil verildiği için dershane yönetime çok teşekkür ettiğini belirterek, şöyle dedi:

    "Ben Erzurum için çalıştım ve birinci oldum. Bu Erzurum'un başarısıdır. Bu yüzden ferdi sebeplerden dolayı değil Erzurum için istedim. Çünkü bu şehrin ihtiyacı vardı. Biz büyük ödüller, arabalar için ders çalışmıyorduk. Bana asıl mutluluk veren şey kazandığım araba değil. Ümidim; bundan sonra Erzurum üniversite sınavalarında daha yükseklerde olmasıdır."

    Kaynak: DHA





    LYS birincisine otomobil verildi Yorumları