Açık öğretim öğrencileri internetten bilgi alacak   Konuyu açan: Küba   İlk Mesaj: 09-21-2013 (16:29)   Son Mesaj: 09-21-2013 (16:29)    Cevap: 0    Gösterim: 867  

    09-21-2013

    Açık öğretim öğrencileri internetten bilgi alacak

    Açık öğretim öğrencileri internetten bilgi alacak
    Açık öğretim öğrencileri internetten bilgi alacak

    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan, sosyal medya üzerinden öğrencilerin sorunlarını dinleyip, yine sosyal medya aracılığı ile çözüm bulacaklarını bildirdi.

    İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan, sosyal medya üzerinden öğrencilerin sorunlarını dinleyip, yine sosyal medya aracılığı ile çözüm bulacaklarını bildirdi. Prof. Dr. Cihan öğrencilerle internet aracılığıyla iletişim kuracaklarını belirterek, "Canlı yayının amacı, açık ve uzaktan öğretim, öğrenci ve öğrenci adaylarımız ile yakın iletişimde bulunmak. Fakülte olarak geniş bir öğrenci kitlemiz var. Ülkemizin her bölgesinden farklı yaş gruplarında olan bu öğrencilerimize, sosyal medyanın imkanlarını kullanarak daha etkin bir hizmet sunmak istiyoruz. Sosyal medya üzerinden öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, yine sosyal medya aracılığı ile çözüm bulacağız" dedi.

    Türkiye'nin açık ve uzaktan eğitimde de son zamanlarda birçok atılım gerçekleştirdiğini ifade eden Cihan, YÖK tarafından kabul edilen programların birbiri ardına açıldığını vurguladı.

    Cihan, "İstanbul Üniversitesi açık öğretimin öncüsü olan Anadolu Üniversitesi'ne göre, uzaktan eğitim ve açık öğretime geç başlamış olsa da, bugün Türkiye'nin en önde gelen birkaç üniversitesinden biri konumunda. Lisans tamamlama, lisans ve yüksek lisans programlarını içinde barındıran İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ayrıca sınavsız ikinci diploma olanağı da sunuyor" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: AA





    Açık öğretim öğrencileri internetten bilgi alacak Yorumları