Polis olmanın ÅŸartları deÄŸiÅŸiyor! Fanatik...   Konuyu açan: Takipci   Ä°lk Mesaj: 09-17-2013 (15:28)   Son Mesaj: 09-17-2013 (15:28)    Cevap: 0    Gösterim: 762  

    09-17-2013

    Polis olmanın şartları değişiyor! Fanatik...

    Polis olmanın şartları değişiyor! Fanatik...
    Polis olmanın şartları değişiyor! Fanatik...

    Polis olmak isteyen 3 bin 300 üniversiteliye ilginç sorular yöneltilecek. Adaylara, atasözü ve özdeyişlerin anlamının sorulacağı belirtiliyor. Fanatik taraftar da elenerek polis olamayacak.

    Polis olmak isteyen 3 bin 300 üniversiteliye ilginç sorular yöneltilecek. Adaylara, atasözü ve özdeyiÅŸlerin anlamının sorulacağı belirtiliyor. Fanatik taraftar da elenerek polis olamayacak. EmÂ*niÂ*yet GeÂ*nel MüÂ*dürÂ*lüÂ*ğü, 13. döÂ*nem PoÂ*lis MesÂ*lek EÄŸiÂ*tim MerÂ*kezÂ*leÂ*riÂ*'ne (POÂ*MEM) alıÂ*naÂ*cak 3 bin 170 erÂ*kek ile 130 baÂ*yan adaÂ*yın müÂ*laÂ*kat soÂ*ruÂ*laÂ*rıÂ*nı haÂ*zırÂ*laÂ*dı. Ekim ayı içinÂ*de yaÂ*pıÂ*laÂ*cak eleÂ*meÂ*lerÂ*de üniÂ*verÂ*siÂ*teÂ*li poÂ*lis adayÂ*laÂ*rı zorÂ*lu soÂ*ruÂ*larÂ*la karÂ*şı karÂ*şıÂ*ya kaÂ*laÂ*cak. 80 soÂ*ru içinÂ*de adayÂ*laÂ*ra çok saÂ*yıÂ*da ataÂ*söÂ*zü, özÂ*deÂ*yiÅŸ ve özÂ*lü söÂ*zün anÂ*laÂ*mı ve içeÂ*riÂ*ÄŸinin soÂ*ruÂ*laÂ*cağı belirtildi.

    EKOLOJİK DENGE VE ÇEVRE

    AdayÂ*laÂ*ra AvÂ*ruÂ*pa BirÂ*liÂ*ÄŸiÂ*'nÂ*den, inÂ*terÂ*neÂ*tin fayÂ*da ve zaÂ*rarÂ*laÂ*rıÂ*na, AvÂ*ruÂ*pa Ä°nÂ*san HakÂ*laÂ*rı MahÂ*keÂ*meÂ*siÂ*'nin kuÂ*ruÂ*luÅŸ amaÂ*cınÂ*dan, akÂ*tif dinÂ*leÂ*meÂ*ye, ekoÂ*loÂ*jik denÂ*geÂ*den emÂ*paÂ*tiÂ*ye, çevÂ*re kirÂ*liÂ*liÂ*ÄŸinÂ*den koÂ*ruÂ*yuÂ*cu heÂ*kimÂ*liÂ*ÄŸe kaÂ*dar birÂ*çok soÂ*runun yöÂ*nelÂ*tiÂ*leÂ*ceÄŸi kaydedildi. MüÂ*laÂ*katÂ*ta adayÂ*laÂ*ra ‘SÂ*porÂ*da faÂ*naÂ*tikÂ*lik hakÂ*kınÂ*da ne düÂ*şüÂ*nüÂ*yorÂ*suÂ*nuÂ*z' diÂ*ye de soÂ*ruÂ*laÂ*cak. FaÂ*naÂ*tik taÂ*rafÂ*tar olÂ*duÂ*ÄŸuÂ*nu söyÂ*leÂ*yenÂ*ler eleÂ*neÂ*cek.

    BU DEYÄ°MÄ°N ANLAMI NE?

    Adaylara sorulması beklenen bazı atasözleri ve özdeyişler şöyle:

    *Açık yaraya tuz dökülmez

    *BaÅŸ baÅŸa vermeyince ince taÅŸ yerinden kalkmaz

    *Öfkeyle kalkan, zararla oturur

    *Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

    *Aslan yattığı yerden belli olur

    *Ayranım ekşidir diyen olmaz

    *Altın yere düşmekle pul olmaz

    Kaynak: Bugün





    Polis olmanın şartları değişiyor! Fanatik... Yorumları