Ağrı'nın yeni öğretmenlerine karanfilli karşılama   Konuyu açan: Saatci   İlk Mesaj: 09-12-2013 (16:28)   Son Mesaj: 09-12-2013 (16:28)    Cevap: 0    Gösterim: 648  

    09-12-2013

    Ağrı'nın yeni öğretmenlerine karanfilli karşılama

    Ağrı'nın yeni öğretmenlerine karanfilli karşılama
    Ağrı'nın yeni öğretmenlerine karanfilli karşılama

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, kente yeni atanan öğretmenleri havalimanında karanfillerle karşıladı.

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, kente yeni atanan öğretmenleri havalimanında karanfillerle karşıladı. Yeni atanan öğretmenlerle bir süre sohbet eden Fatih Başak, 2013-2014 eğitim öğretim yılı öğretmen atamaları kapsamında Ağrı'ya bin 421 öğretmen görevlendirildiğini belirtti.

    Yeni atanan öğretmenleri havalimanı ve otogarlarda karşıladıklarını söyleyen Başak, "Görevlendirdiğimiz ekipler tarafından öğretmenlerin servislerle il merkeze götürüyoruz. İlçelere atanan öğretmenlerimizi de otogara bırakıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilimize bin 421 öğretmen ataması gerçekleştirildi. Bu öğretmen arkadaşlarımız kararnameleriyle birlikte bugünden itibaren görevlerine başlamak üzere ilimize gelmiş bulunmaktadırlar. Gelen öğretmenlerimize 3 gün sürecek kente uyum semineri verilecektir." dedi.

    Ağrı'nın yeni öğretmenlerine karanfilli karşılama

    Öğretmenlerin aileleriyle geldiğini de ifade eden Başak, "Biz de onlara sıcak bir karşılama olması amacıyla havalimanında ve otogarda görevlendirdiğimiz arkadaşlarımızla karşılıyoruz. Tabii Ağrı adına güzel bir tebessüm bırakabilmek, Ağrı'da güzel izlenimlerle görevlerine başlayabilmeleri adına başlattığımız bu çalışma aslında 3 sezondur devam ediyor. Bunu artık bir gelenek haline getirmek istiyoruz. Buradaki öğretmen arkadaşlarımızın, memnuniyetini görmüş olmak bizleri sevindiriyor. Ağrı adına yapılacak her türlü güzel çalışmaların devamından yanayız." diye konuştu.

    Ağrı'nın Hamur ilçesi Karabal Halis Özedemir Ortaokulu'na atanan beden eğitimi öğretmeni Serdar Bulut ise "İstanbul'dan geliyorum. Ağrı ilk görev yerim. Hamur ilçesi Karabal Halis Özdemir Ortaokulu'na atandım. Gelir gelmez İl Milli Eğitim Müdürümüz bizi havaalanında karşıladı. Böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum. Çok memnun olduk. İnşallah iyi bir eğitim öğretim yılı olur. Buradaki öğrenci arkadaşlarımızı da inşallah çok şeyler öğretiriz. Görevimizi en iyi şekilde yaparız." ifadelerini kullandı.





    Ağrı'nın yeni öğretmenlerine karanfilli karşılama Yorumları