Ãœniversitelilere Kur'an-ı Kerim hediye ediyorlar   Konuyu açan: Dostane   Ä°lk Mesaj: 09-03-2013 (15:28)   Son Mesaj: 09-03-2013 (15:28)    Cevap: 0    Gösterim: 642  

    09-03-2013

    Üniversitelilere Kur'an-ı Kerim hediye ediyorlar

    Üniversitelilere Kur'an-ı Kerim hediye ediyorlar
    Üniversitelilere Kur'an-ı Kerim hediye ediyorlar

    AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu, 2-6 Eylül Kayıt Döneminde İstanbul'da üniversite kazanan öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye ediyor.

    AGD İstanbul Şubesi Üniversite Komisyonu, 2-6 Eylül Kayıt Döneminde İstanbul'da üniversite kazanan öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye ediyor. Bugün başlayan ?Okuluna Hayat Rehberi Kur'an-ı Kerim ile Gir? kampanyası çerçevesinde İstanbul'daki 30 üniversite, 40 noktada stant açıldı. Açılan stantlarda yeni kazanan öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildiği gibi kayıt süreciyle ilgili bilgilendirme de yapılıyor.

    Başlatılan çalışma hakkında açıklama yapan AGD İstanbul Şube Üniversite Komisyonu Başkanı Abdurrahim Şen:

    ?Ãœlkemizin içine çekilmeye çalışıldığı kamplaÅŸma ortamı göz önünde bulundurulduÄŸunda hem üniversiteyi yeni kazanan gençler sıkıntılı bir sürece adım atmış oluyorlar, hem de aileler kendi çocukları için tedirgin oluyorlar. Bu noktada, kendisini ?Sevgi ve KardeÅŸliÄŸin Teminatı? olarak gören ÅŸuurlu ve idealist gençler bu ülkenin tek umudu olarak önümüze çıkmakta.Â*Bizler Anadolu Gençlik DerneÄŸi Ä°stanbul Åžubesi Ãœniversite Komisyonu olarak, üniversiteyi kazanmış bir gencin, üniversite bitirip diploma aldıktan sonra, sadece dört yıl boyunca okula gidip gelmiÅŸ birisi olarak deÄŸil, dört ayrı fakülte bitirmiÅŸ bir fert düzeyinde olması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Her yıl üniversite önlerinde açılan stantlarımızda da, üniversiteyi kazanan öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye ederek, onlara üniversite hayatları boyunca bu kitabın emirlerinden ayrılmamaları gerektiÄŸini hatırlatıyor ve eÄŸitim süreçleri boyunca onlarla beraber olacağımızın sözünü veriyoruz.? dedi.

    İstanbul'daki üniversite gençliğine yönelik faaliyetlerin başlangıcını bu çalışmayla yapan üniversite komisyonu, bu akşam 19.00'da twitterdan başlatacağı #OkulaKitabınlaBasla hashtag çalışmasına da destek bekliyor.





    Üniversitelilere Kur'an-ı Kerim hediye ediyorlar Yorumları