Işık Ãœniversitesi'nden Koç gibi destek!   Konuyu açan: Ihtilal   Ä°lk Mesaj: 06-04-2013 (12:30)   Son Mesaj: 06-04-2013 (12:30)    Cevap: 0    Gösterim: 406  

    06-04-2013

    Işık Üniversitesi'nden Koç gibi destek!

    Işık Üniversitesi'nden Koç gibi destek!
    Işık Üniversitesi'nden Koç gibi destek!

    Taksim'deki Gezi Parkı olaylarına üniversitelerden örtülü destek gelmeye devam ediyor. Koç Üniversitesi Rektörü'nün ardından Işık Üniversitesi Rekötürü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak da telafi sınavı bildirisi yayınladı.

    Taksim'deki Gezi Parkı olaylarına üniversitelerden örtülü destek gelmeye devam ediyor. Koç Üniversitesi Rektörü'nün ardından Işık Üniversitesi Rekötürü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak da telafi sınavı bildirisi yayınladı. Dün Başbakan Erdoğan'ın Koç Üniversitesi Rektörü'nün öğrencileri olaylara katılmayı teşvik edici amaç taşıdığını ifade ettiği bildiriyi canlı yayında okumasının ardından Işık Üniversitesi Rekötürü Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak'ın da benzer bildiri yayınladığı ortaya çıktı.

    Olayların yaÅŸandığı bölgenin çok uzağında bulunan Zekeriyaköy'deki Koç Ãœniversitesi'nin sınavlara girmeyen öğrenciler için yeni hak tanımasının arkasında art niyet olduÄŸunu savunanan BaÅŸbakan ErdoÄŸan, bu dururma Habertürk ortak yayınında tepki göstermiÅŸti.Â*Merkez kampüsü Åžile'de bulunan Işık Ãœniversitesi'nin benzer bir açıklama yapması ÅŸaÅŸkınlıkla karşılandı.

    RektörÂ*Prof. Dr. Nafiye Güneç Kıyak sınavlara katılmayan öğrenciler için telafi sınavı yapacağınıÂ*ÅŸu sözlerle duyurdu:

    "Sevgili Öğrencilerimiz,

    Pazartesi günü yapılacak sınavlara katılamayacak olan öğrencilerimizeÂ*aÅŸağıda belirtilen günlerde 17:30 - 20:00 arasında ek sınav verilecektir.

    Slot 1, 4 Haziran Salı,
    Slot 2, 5 Haziran Çarşamba,
    Slot 3, 6 Haziran PerÅŸembe.

    En içten duygularla başarı dileklerimi ve sevgilerimi sunuyorum.

    Prof. Dr. Nafiye Güneç KIYAK
    Rektör"

    Rektörün imzasıyla üniversiteden yapılan açıklamaya ulaşmak için bu linki kullanabilirsiniz

    Kaynak: Haber7





    Işık Üniversitesi'nden Koç gibi destek! Yorumları