Dumlupınar'a akademik personel alınacak   Konuyu açan: Ihtilal   İlk Mesaj: 05-26-2013 (13:27)   Son Mesaj: 05-26-2013 (13:27)    Cevap: 0    Gösterim: 453  

    05-26-2013

    Dumlupınar'a akademik personel alınacak

    Dumlupınar'a akademik personel alınacak
    Dumlupınar'a akademik personel alınacak

    Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, bazı birimlerde görevlendirilmek üzere 10 öğretim üyesi alacak.

    Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörlüğü, bazı birimlerde görevlendirilmek üzere 10 öğretim üyesi alacak. Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü "Muhasebe Finansmanı" ile "Yönetim Organizasyon" ana bilim dallarında birer profesör istihdam edilecek.

    Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü "Eski Türk Edebiyatı", Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü "Konstrüksiyon ve İmalat", Mühendislik Fakültesi Malzeme ve Seramik Mühendisliği Bölümü "Seramik Mühendisliği" bölümlerinde birer doçent görevlendirilecek.

    Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü "Okul Öncesi Eğitimi", "Fen Bilgisi Eğitimi", "Sosyal Bilgiler Eğitimi", Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü "Tıbbi Biyokimya" ana bilim dalları ile Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği Bölümü için birer yardımcı doçent alınacak.

    Adayların, istenen belgelerle 5 Haziran Çarşamba günü mesai bitimine kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurması gerekiyor.

    Alımla ilgili ayrıntılı bilgiye, üniversitenin internet sayfasında yer verildi.

    AA





    Dumlupınar'a akademik personel alınacak Yorumları