Gökhan Çetinsaya çözüm için Siirt'te   Konuyu açan: Sasha   İlk Mesaj: 05-17-2013 (13:33)   Son Mesaj: 05-17-2013 (13:33)    Cevap: 0    Gösterim: 360  

    05-17-2013

    Gökhan Çetinsaya çözüm için Siirt'te

    Gökhan Çetinsaya çözüm için Siirt'te
    Gökhan Çetinsaya çözüm için Siirt'te

    YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, YÖK üyelerinden oluşan heyetle birlikte Siirt'e geldi.

    YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, YÖK üyelerinden oluşan heyetle birlikte Siirt'e geldi. Hükümet Konağı önünde Vali Ahmet Aydın, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman ve üniversitenin yöneticileri tarafından karşılanan Çetinsaya, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

    Ziyarette konuşan Vali Aydın, Çetinsaya ve beraberindeki heyeti Siirt'te ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ve bu ziyaretten yararlanacaklarını söyledi.

    Çetinsaya ise Batman'da başladıkları bölge gezisine bugün Siirt'te devam ettiklerini belirterek yarın Şırnak, ardından Hakkari ve daha sonra Diyarbakır ile gezilerinin birinci kısmını tamamlayacaklarını belirtti.

    Gezinin ikinci kısmını haziranın ilk haftasında Van ve çevresinde gerçekleştirmeyi düşündüklerini anlatan Çetinsaya, şöyle konuştu:

    "Bugün Siirt üniversitemizi ziyaret edeceğiz. Senato üyeleri ile öğretim üyeleri ile öğrencileriyle toplantı ve istişareler yapacağız. Hem üniversitemizin, hem de YÖK'ün meselelerini konuşacağız. Hem de çözüm sürecine üniversitelerimiz nasıl pozitif katkı da bulunabilir? Nasıl bu süreçten pozitif etkilenir? bu konuların üzerinde istişarelerde bulunacağız. Daha sonra Aydınlar ilçesine bir ziyaretimiz olacak. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile öğle yemeği yiyeceğiz. Umarım orada da güzel istişarelerde bulunacağız. İnşallah çözüm süreci hayırlısı ile sonuçlandığı zaman Siirt gibi Batman ve Şırnak üniversitelerimiz de arzuladığımız potansiyellerine kavuşacaklar ve daha da ileriye gidecekler diye düşünüyorum."

    Kaynak: AA





    Gökhan Çetinsaya çözüm için Siirt'te Yorumları