Akaydın, yabancı öğrencilere Antalya'yı tanıttı   Konuyu açan: Sondakika   İlk Mesaj: 05-01-2013 (12:28)   Son Mesaj: 05-01-2013 (12:28)    Cevap: 0    Gösterim: 449  

    05-01-2013

    Akaydın, yabancı öğrencilere Antalya'yı tanıttı

    Akaydın, yabancı öğrencilere Antalya'yı tanıttı
    Akaydın, yabancı öğrencilere Antalya'yı tanıttı

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Avrupa Birliği projesi kapsamında şehre gelen yabancı öğrencilere Antalya'yı tanıttı.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Avrupa Birliği projesi kapsamında şehre gelen yabancı öğrencilere Antalya'yı tanıttı. "Dünyanın Sekizinci Harikası Benim Şehrimde" adlı AB Projesi kapsamında Antalya gelen İtalya, İspanya, Hollanda ve Polonya'dan 19 öğrenci ile 14 öğretmen, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı makamında ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencileri Antalya hakkında bilgilendiren Akaydın, dünyanın en güzel şehrinin belediye başkanı olduğunu söyledi. Akdeniz'in en temiz şehirlerinin başında Antalya'nın geldiğini ifade eden Akaydın, Antalya'nın tarihi, kültürü ve doğasıyla çok zengin olduğunu kaydetti. Şehir tarihinin çok eskiye dayandığını belirten Akaydın, Antalya'nın, şehir merkezinde denize girilebilen ender şehirlerden olduğunu söyledi. Antalya'nın güzelliklerini öğrencilere anlatan Akaydın, konuklarına hediyeler vererek, uğurladı.

    Kaynak: CİHAN





    Akaydın, yabancı öğrencilere Antalya'yı tanıttı Yorumları