Ä°lköğretim 1. sınıf öğrencilerine dayak!   Konuyu açan: Günceleditör   Ä°lk Mesaj: 04-12-2013 (12:28)   Son Mesaj: 04-12-2013 (12:28)    Cevap: 0    Gösterim: 539  

    04-12-2013

    İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine dayak!

    İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine dayak!
    İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine dayak!

    Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ndeki Yıldızlı TOKİ İlköğretim Okulu'nda 1'inci sınıf öğrencilerine sınıfta şiddet uygulayan öğretmenin görüntüleri ortaya çıktı.

    Trabzon'un Akçaabat Ä°lçesi'ndeki Yıldızlı TOKÄ° Ä°lköğretim Okulu'nda 1'inci sınıf öğrencilerine sınıfta ÅŸiddet uygulayan öğretmenin görüntüleri ortaya çıktı. Trabzon'un Akçaabat Ä°lçesi'ndekiÂ*Yıldızlı TOKÄ° Ä°lköğretim Okulu'ndaÂ*1'inciÂ*sınıf öğrencilerine sınıfta ÅŸiddet uyguladığı için hakkında soruÅŸturma baÅŸlatılan veÂ*maaÅŸ kesme ile kısa süre görevden uzaklaÅŸtırma cezası alan öğretmen M.K.'nın cep telefonu ile çekilen görüntülerin olaydan sonra Milli EÄŸitim Müdürlüğü'ne verildiÄŸi belirtildi.

    OlayÂ*Yıldızlı TOKÄ° Ä°lköğretim Okulu'nda geçen yılın Aralık ayında meydana geldi.Â*Birinci sınıfÂ*öğrencisini döverkenÂ*cep telefonu kamerası ile çekilen görüntüler bir öğrenci velisi tarafındanÂ*Trabzon Milli EÄŸitim Müdürlüğü'ne verilerekÂ*öğretmen M.K. hakkında ÅŸikayette bulunuldu. SoruÅŸturma sonucunda öğrencilerini dövdüğü ve sınıfta ÅŸiddet uyguladığı iddia edilen sınıf öğretmeni M.K.'yaÂ*maaÅŸ kesintisi verildi veÂ*1 ay okuldan uzaklaÅŸtırıldı.Â*Görüntülerde öğretmen M.K.'nın 'yaramazlık yaptığı' gerekçesiyle öğrencisinin koluna vurduÄŸu, bir baÅŸka öğrencisini de yere su döktüğü için azarlaması yer aldı. Trabzon Milli EÄŸitim Müdürü Tamer Kırbaç, öğretmen M.K. hakkında soruÅŸturmanın tamamlandığını belirterek, "MaaÅŸ kesimÂ*ve görevinden kısa bir süreliÄŸine uzaklaÅŸtırma cezası aldı. ÅžimdiÂ*görevine devam ediyor" dedi.

    Kaynak: DHA





    İlköğretim 1. sınıf öğrencilerine dayak! Yorumları