Uluslararası Storytelling Konferansı baÅŸlıyor   Konuyu açan: Küba   Ä°lk Mesaj: 04-04-2013 (12:29)   Son Mesaj: 04-04-2013 (12:29)    Cevap: 0    Gösterim: 376  

    04-04-2013

    Uluslararası Storytelling Konferansı başlıyor

    Uluslararası Storytelling Konferansı başlıyor
    Uluslararası Storytelling Konferansı başlıyor

    Dünyaca ünlü Storytellerların katılımıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olacak Uluslararası Storytelling Konferansı 6 Nisan Cumartesi günü İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak.

    Dünyaca ünlü Storytellerların katılımıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olacak Uluslararası Storytelling Konferansı 6 Nisan Cumartesi günü İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu'nda yapılacak. Dünyanın dört bir yanından hikâyelerin buluşacağı Uluslar arası Storytelling Konferansı'nda Kevin Locke, Jan Blake gibi dünyaca ünlü isimler* sahne alacak.

    Memecan Storytelling Konferasında

    Hiç şüphesiz Türkiye'de karikatür denildiğinde akla gelen ilk isimlerden olan Salih Memecan'ın sunumu da merakla bekleniyor. Memecan çizgilerdeki ustalığını hikâye anlatımına da taşıyacak.

    Hikaye kahramanları canlanıyor.

    Hazırlıkların devam ettiği konferansta birçok İhlas Koleji öğrencisi hikaye kahramanlarının kostümlerine bürünerek konferansa ayrı bir renk verecek. Öğrenciler son provalarını yaparken konferans gününü bekliyorlar.

    Kayıtların günler öncesinde dolduğu konferansa her alandan bir çok eğitimci katılırken iki yıldır olduğu gibi hikâye anlatımı konusunda öğretmenlere çok önemli bilgiler aktarılacak.

    Koç: "Storytelling Konferası'na ilgi çok büyük."

    Yaklaşık bir ay önce AltınçaÄŸ Konferansı'nı baÅŸarıyla gerçekleÅŸtirdiklerini belirten Ä°hlas EÄŸitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, büyük bir heyecanla Storytelling Konferansı'nı beklediklerini söyledi. AltınçaÄŸ Konferansı'nda büyük bir ilgiyle karşılaÅŸtıklarını ifade eden Koç, Storytelling Konferansı için de aynı ilginin olacağına inandığını belirtti. "Kayıtlara baktığımız zaman salondaki bütün koltukların dolduÄŸunu görüyoruz."Â* diyen Koç, bu konferansın ardından Ä°hlas Koleji'nin TEdxIhlascollegeEd Konferansı'na da ev sahipliÄŸi yapacağını ifade etti.

    Konferans aynı zamanda 6 Nisan Cumartesi günü www.storytellingconf.org internet adresinden de canlı olarak izlenebilecek.

    *Konuşmacılar: Alec Williams, Nina Prentice, Salih Memecan, Jane Cadwallader, Jan Blake, Diane Ferlatte, Kevin Locke, Veysel Çelikdemir, Mustafa Kencesoy, Rükiye Şahin

    Yer: İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü Konferans Salonu Fatih Cad. No:1 Yenibosna - Bahçelievler

    Â*

    Â*

    Kaynak: Haber7





    Uluslararası Storytelling Konferansı başlıyor Yorumları