Çocuklara tiyatro ile trafik eğitimi   Konuyu açan: Tavanarasi   İlk Mesaj: 03-21-2013 (13:27)   Son Mesaj: 03-21-2013 (13:27)    Cevap: 0    Gösterim: 494  

    03-21-2013

    Çocuklara tiyatro ile trafik eğitimi

    Çocuklara tiyatro ile trafik eğitimi
    Çocuklara tiyatro ile trafik eğitimi

    Sivas İl Emniyeti Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, 'Trafik Çocuk Kulübü Projesi' kapsamında anaokulu ve ilkokula giden öğrencilere trafik kuralları tiyatro ile anlatıldı.

    Sivas İl Emniyeti Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, 'Trafik Çocuk Kulübü Projesi' kapsamında anaokulu ve ilkokula giden öğrencilere trafik kuralları tiyatro ile anlatıldı. Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, 'Trafik Çocuk Kulübü Projesi' kapsamında başlatılan projenin ilki, bugün Sivas Belediyesi Nikah Salonu'ndaki gösterim ile başladı. BP Türkiye Yol Güvenliği Çocuk Tiyatrosu ekibinin katkılarıyla başlayan projeye 36 okul ve 200 öğrencinin katılacağı öğrenildi.

    İki gün sürecek olan, 'Trafik Çocuk Kulübü Projesi' kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine trafik kuralları tiyatro gösterisi eşliğinde anlatılacak. Bugün yapılan ilk gösterime kentteki okullardan gelen minik öğrencilerin ilgisi büyük oldu. Tiyatro ekibinin yaptığı renkli gösteriler öğrencileri hem eğlendirdi hem de güldürdü.

    [COLOR="#efefef; font-family: 'Lucida Grande', Verdana, Arial, 'Bitstream Vera Sans', sans-serif; font-weight: bold; line-height: normal"]
    [/COLOR] Kaynak: DHA





    Çocuklara tiyatro ile trafik eğitimi Yorumları